2777
2789
عنوان

فقط یه دقیقه بیایین

181 بازدید | 27 پست

مادرشوهرم چند روز پیش میخواست بره سفر شوهرم برداشت گفت آره میخوام چمدونمون رو بدم ببره

من دلم از مادرشوهرم پر بود یه رفتار زشتی تو جمع باهام کرده بود که دلم نمیخواست بهش چیزی بدم 

به شوهرم گفتم من ازش دلخورم رفتار زشتی باهام داشت بگو خواهرت بده

هیچی چند بار تو همین مساله دروغ گفت

گفت باشه میرم از خواهرم میگیرم

بعد فهمیدم رفته از روی پشت بوم برداره

من فهمیدم پرسیدم ازش گفت نه در پشت بوم قفل بوده نتونستم.... 

امدیم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه شو اینجا میگم که حوصله تون سر نره بگین زیاد شد... 

خلاصه گفتم چکار کردی گفت از خواهرم گرفتم

امروز اونجا بودیم تو اتاق دیدم چمدون ماست

بهش میگم چرا برداشتی دروغ گفتی پررو پررو میگه دلم خواست کلی چرت پرت دیگه

میدونم الان خیلیا میگن چه دغدغه ای 

مگه میخواست بخوره

از الان بگم بهتون من الان فقططططط ناراحتیم دروغگویی شوهرمه

چرا همونجا نگفت برداشت چرا اون همه دروغ بهم بافت

باز الان یه عده میگن تقصیر خودته تحت فشار گذاشتی

ولی با احترام میگم من این حرفو قبول ندارم

حق داری رفتارهمسرت درست نبوده ادم حرصی میشه واقعا

من الان موندم چکار کنم از یه طرف خودمو مقصر میدونم از یه طرف میگم دلیلی واسه دروغ نداشت

ممکنه من کوتاه بیام اون بازم کارشو تکرار کنه

ادامه شو اینجا میگم که حوصله تون سر نره بگین زیاد شد...  خلاصه گفتم چکار کردی گفت از خواهرم گر ...

برو ببین دلیل دروغ گفتنش چیه

باارامش حرف بزن

شاید یک اخلاقی داری که مجبور شد دروغ بگه  و ببین چی میگه و پذیرشتو ببر بالا

به هرحال عزیزم نباید یک طرفه قضاوت کرد شاید اونم دلیل داشت به هرحال مادزشه

من الان موندم چکار کنم از یه طرف خودمو مقصر میدونم از یه طرف میگم دلیلی واسه دروغ نداشت ممکنه من کو ...

برای اینکه کارش تکرار نکنه ببین نقطه ضعف و نقطه قوتاش چیه اونارو لیست کن و مثبتاشو بنویس خودبخود شخصیتش میاد دستت

بعد میتونی با سیاست باهاش رفتار کنی و جذبش کنی

برو ببین دلیل دروغ گفتنش چیه باارامش حرف بزن شاید یک اخلاقی داری که مجبور شد دروغ بگه  ...

میگم دلیلش اینه که مادرم خواسته روشو نمیخواستم زمین بزنم

چمیدونم تو اعصابمو خورد میکردی واسه همین دروغ گفتم

میگم الان که بدتر شد میگه تو عددی نیستی

اگه الانم پشیمون بود باز راحت تر کنار میومدم

نه اینکه هم اشتباه کنه هم پررو بازی دربیاره

ادامه شو اینجا میگم که حوصله تون سر نره بگین زیاد شد...  خلاصه گفتم چکار کردی گفت از خواهرم گر ...

همیشه کسایی که بابقیه همراه و همپا و پایه نیستن حرفه ای ترین دروغگوها رو تحویل جامعه میدن

حالا اون شخص چه بچت باشه چه شوهرت باشه چه دوست و خانوادت باشه،اگه باهاش همراه نباشی بهت دروغ میگه

اون خواسته اش این بوده که به مادرش چمدون بده،وقتی باهاش لج میکنی که نمیاد از خواسته ی معقولش بگذره،بجاش بهت دروغ میگه و دیگه عادت میکنه

خب دیگه بهت دروغ گفته چون اگه چمدون رو نمیبرد بده بهشون میگفتن چرا.اونوقت باید میگفت زنم نمیزاره.بعد از تو دلخور میشدند.بعد باهات سرد رفتار میکردند یا گلگی میکردند.بعد تو میگفتی بی احترامی کردند.بعد غر میزدی و....این داستان ادامه دارد.فهمیدنش زیاد سخت نیست

برای اینکه کارش تکرار نکنه ببین نقطه ضعف و نقطه قوتاش چیه اونارو لیست کن و مثبتاشو بنویس خودبخود شخص ...

اصلا آدم بی‌شعور، بی‌شعوره 

من دلم میخواد از من سوال کنه نظر بخواد

عین یه گاو عمل میکنه

تا خانوادش باشن منو بچمو آدمم حساب نمیکنه

حرف مفت زیاد میزنه