2777
2789

خود ارایشگر بهم گفت مدیوم بیشتر بهت میاد ولی نمیدونم دقیق چطوریه😕 

اینستا هم هر چی سرچ میکنمم بیشتر لایت هستش

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

میخوای پیج دختر عموم بدم بری نگاه کنی مطمین باش یه مدل چشمتو میگیره که به آرایشگر نشون بدید🙃

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب حرف آرایشگر گوش کن

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

اگه لایت دوس نداری میکاپ عربیم خوشگله🥰

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178

اگه کیفیت نداره بخاطر اینه ک از رو فیلم شات گرفتممن پیشونیم بلنده و اومده جلو برا همین

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

کاری به مد نداشته باش ارایش و موی ساده و لایت خوبه 

مد الان هس چن سال دیگه نیس پسفردا عکساتو میبینی میگی کاش طبق مد پیش نمیرفتم😑♥♥

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
اگه لایت دوس نداری میکاپ عربیم خوشگله🥰

عربی نمیخام 

میخوای پیج دختر عموم بدم بری نگاه کنی مطمین باش یه مدل چشمتو میگیره که به آرایشگر نشون بدید🙃

بزار عزیزم

ب حرف آرایشگر گوش کن

نه گوش میدم فقد میخام ببینم ارایش مدیوم چطوره نمیفهمم