2777
2789
عنوان

سلام راهنمایی کنید

234 بازدید | 18 پست

برای عموی من رفتن خاستگاری عمو ۳۰ دختره ۲۳ 

حتی الان عقدهم شدن 

ولی یه مشکل دارن اونم این هس که دخترخانوم ازهفده سالگی با یه پسردوست هس وبه عموی من نگفته وده روزه عقدکردن وعمو تازه دیروز متوجه شده که این خانوم حتی بعدازعقدارتباطش بادوست پسرش ارتباطش ادامه داره حتی عموی من باپسره حرف زده دختره هم انکارنکرده  

عموبه دختره پیام داده بعددختره اشتباهاًاسم  دوست پسرش رو توپیام نوشته

الان فقط من وعمم میدونیم حتی پدردختره خبرنداره که دخترش باکسی بوده اونم ده سال

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به دختره بگه تمومش کنه

چه جور؟

به چه بهانه؟

الان پدردختره خبرنداره که دخترش ده سال بایکی بوده 

خو اونوقت اگه بزنه درگوش عموم چی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چیکار میخواد بکنه عموت؟😐

اینجاگذاشتم که شما راهنمایی کنید

از۱۷ تا۲۳ میشه ده سال؟

ازقبلش بوده ولی جدی نبوده ولی ازهفده به بعد همو میخواستن

ازقبلش بوده ولی جدی نبوده ولی ازهفده به بعد همو میخواستن

عموت باید با دختره صحبت کنه که قبل از اینکه آبروتو ببرم پیش خانوادت لطف کن بیا بریم توافقی تمام وگرنه قانون هم بفهمه خودش طلاقشو میگیره 

بهتره بهم بزنه بادختره دنبال دختر پاک باشه تو زدگی مشکل پیش میاد

این یکی مثلاً  آفتاب مهتاب ندیده بود اینجور شد اسم عموم میثمه بعددختره وقتی عموم بهش پیام داده دختره جواب داده سلام خوبی علی؟

عموم میگه  میثمم علی دیگه کیه

عموت باید با دختره صحبت کنه که قبل از اینکه آبروتو ببرم پیش خانوادت لطف کن بیا بریم توافقی تمام وگرن ...

ماالان موندیم که امشب به پدردختره چی بگیم اخه طلاق دلیل میخواد 

منم به عموم گفتم که به دختر بگوتمومش کنه ولی عموم میگه پدره حتماًازدخترش میپرسه که چرا میخوایم طلاق بگیرن 

چون پدره مذهبیه خبرنداره که دخترش دوست پسر داشته، 

خب بگو نمی خوامش

منکه عموم دامادشده من معرف بودم 

ماالان موندیم که امشب به پدردختره چی بگیم اخه طلاق دلیل میخواد  منم به عموم گفتم که به دختر بگ ...

نگران این باشه داییت که چند مدت بعد دختره مهرشو میذاره اجرا کسی که متاهله متعهد هم باید باشه که متاسفانه اون دختر نیست بره بگه من بااین آقا تفاهم ندارم وتمام

نگران این باشه داییت که چند مدت بعد دختره مهرشو میذاره اجرا کسی که متاهله متعهد هم باید باشه که متاس ...

ظاهراً خاله های دختره خبر داشتن ولی به مانگفتن فقط واسه نشون گذاری نیومدن منم خاله های دختره گفتم که خبرداشتن لااقل به ما یه اطلاع میدادن