2777
2789

دوستان اول از همه بگم من پریودم نامنظمه و پلی کیستیک خفیف هستم. از آخرین پریودم تقریبا ۴۵ روز میگذره و جلوگیری هم نداشتم. الان چندین روزه ک سینه هام ب شدت حساس شده و دو شبه ک نصفه شب یهو ی دردی زیر دلم میاد و بعد از ده دقیقه تموم میشه. امروز بی‌بی چک گذاشتم ولی ی دقیقه ک دیدم مثبت نشد انداختمش و رفتم. ۴ ساعت بعد دیدم دو تا خط واضح انداخته(دقیقا نمیدونم خط دوم رو کی انداخته)... قبلا هیچوقت حتی بعد از چند روز هم خط نمینداخت برام.‌‌..

الان بنظرتون با این شرایط من احتمال بارداریم هست؟ فعلا در دسترسم نیست بی‌بی چک بخرم یا آزمایشگاه برم.ممنون میشم از نگرانی در بیارید منو🥲🥲🥲

صب ناشنا بزن مطمئن شی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال زیاد بارداری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

اگه تست بارداریت همون لحظه اول که داره خط میندازه وپررنگ میشه دوخط شد پس مثبته.اما اگه بعداز مثلا یک ساعت یابیشتر دوخط بندازه پس معتبر نیست

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲

خیلیم ازپریودت گذشته اگه باردار باشی باید تست بارداریت سریع دوخط بندازه.

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
باشه عزیزم. چون دارو خوردم استرس دارم نکنه مثبت باشه. گفتم از تجربه بقیه استفاده کنم.ممنون

قربانت هرچی خیرع

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اگه تست بارداریت همون لحظه اول که داره خط میندازه وپررنگ میشه دوخط شد پس مثبته.اما اگه بعداز مثلا یک ...

عزیزم من ی دقیقه بعد انداختم رفت. نمیدونم کی خط دوم رو انداخته...

خیلیم ازپریودت گذشته اگه باردار باشی باید تست بارداریت سریع دوخط بندازه.

من ی دقیقه دیدم و ولش کردم. نمیدونم کی انداخته...چون نامنظم هستم زیاد تاخیر رو جدی نمیگیرم

وای آخه من قرص میخورم. انتی بیوتیک

قرصاتو قطع کن آزمایش خون بده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من ی دقیقه دیدم و ولش کردم. نمیدونم کی انداخته...چون نامنظم هستم زیاد تاخیر رو جدی نمیگیرم

ی تست دیگه بنداز مطمعن شی.دقیقه تست بارداری