2777
2789

سلام دوستان عزیزم

یه سفر کاری و تقریبا دوره کاری هست برای همسرم در اوایل اسفند ماه قراره برگزار بشه وبه همراه خانواده ام هست حضور الزامیه... 

چون نی نی ۶ماهه دارم

میخواستم ببینم آب و هوای خزرآباد در اوایل اسفند چجوریه 

چون تا آخر هفته شوهرم باید بهشون‌ اعلام کنه که میتونه بره یا نه ؟ 

هیچ جا به ذهنم نرسید غیر از اینجا که ازتون‌کمک بگیرم

هوا چطوره اون موقع با بچه میشه رفت ؟

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

من خودم چالوسیم

ببین معمولا سرده ارتفاعات که بدون استثناء برفه

حالا ممکنه خوب بشه چون الان کم کم میخواد زهرش رو بریزه اخرای اسفند که کلا هوا بهتر میشه

اگه میرین بچه ات رو زیاد بیرون نبر

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوا که معلوم نیست چطور بشه اونم آب و هوای شمال میتونه بارونی و سرد باشه ممکنه بهاری هم باشه ..چند روز قبل اینجا روزها کاملا هوا گرم و بهاری بود از امروز بارون گرفت یخ شده

شما که بیرون نیستین که حتما هتلی ویلایی چیزی دارین که یک هفته ساکنین داخلش.و با ماشینم رفت و آمد میکنین.اگه اینطور باشه میتونین ولی اگه بخواین برین دریا و بیرون نمیشه رفت 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
من خودم چالوسیم ببین معمولا سرده ارتفاعات که بدون استثناء برفه حالا ممکنه خوب بشه چون الان کم کم م ...

ممنون گلم 

نمیدونم چه کنم شوهرم میگه هرچی تو بگی اگه بگی بریم میریم وگه نه هم که بهشون میگم نمیتونم 

حالا موندم واقعا 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
هوا که معلوم نیست چطور بشه اونم آب و هوای شمال میتونه بارونی و سرد باشه ممکنه بهاری هم باشه ..چند رو ...

دقیقا تاریخی که به ما اعلام کردن ۲ اسفنده .

ممنون عزیزم مرسی از جوابت