2777
2789

سلام بچه ها

من این لباس رو آنلاین سفارش دادم و وقتی بسته پستی رو باز کردم همینجور مثل ابر بهار ازش پرز می ریخت.به فروشنده که گفتم گفت این مال زمان برش و دوخت توی تولیدی هست و شما یک تکه پارچه مرطوب روش بکشی درست میشه .خلاصه که این کار رو انجام دادم ولی همچنان پرز ازش می ریزه البته خیلی کمتر از قبل.حالا فروشنده میگه بعد از شستشو مشکلش حل میشه.می خواستم ببینم اینجا کسی از این جنس لباس داشته؟

اعتماد کنم به فروشنده یا مرجوع کنم بره؟

نه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه دخترم شنل گرفتم خیلی پرز میداد شستمش کتر شد. چندبار. پوشید. خیلی بهتر شد

ی بار دیگه بشورم حله

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

واسه من نمیریزه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من شلوارش و دادم اصلا ریزش نداره

شاید جنس لباس شما خوب نیست 

چون خودمم قبلا خز برش دادم دوختم فقط موقع دوخت ریزش داشت بعد تموم شدن هیچی 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
من شلوارش و دادم اصلا ریزش نداره شاید جنس لباس شما خوب نیست  چون خودمم قبلا خز برش دادم دوختم ...

یک دست از این تدی های مخمل دارم که پشت و روشون حوله ای هست .اون خیلی خوبه و ریزش نداره ولی این فرق داره