2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز اول راه هم نمیتونم برم چه برسه ورزش

منم ورزش نمیکنم همین راه رفتن معمولی و نشست و برخواست رو میگم...تا الان روز اول پریودی مثل مرده ها میفتادم و ب زور قرص ژلوفن اروم میگرفتم الان میگم شاید اگ ب روال قبل تحرک معمولی داشته باشم دردم کمتر بشه

مهربون و رسمی💅

من تو اتاقم کنار بخاری زیر دوتا پتو دراز میکشم پتوم میپیچم دورم  فقط پا میشم میرم یه دمنوش دارچین گل گاو زبان داغ با ماگم میارم میخورم مسکن بروفون میخورم  حداقل 24ساعت استراحت میکنم بعدش بهتر میشم ولی همچنان باید گرم بپوشونم خودمو تا روز سومم مسکن هر 6ساعت یکی میخورم 

من تو اتاقم کنار بخاری زیر دوتا پتو دراز میکشم پتوم میپیچم دورم  فقط پا میشم میرم یه دمنوش دارچ ...

ای جانم عزیزم مسکن هر ۶ ساعت یکی ضرر نداره؟؟منم خیلی درد میکشم تو روز اول ژلوفن میخوردم همه میگفتن نخور بدنت عادت میکنه و فلان و از این حرفا...

مهربون و رسمی💅
ای جانم عزیزم مسکن هر ۶ ساعت یکی ضرر نداره؟؟منم خیلی درد میکشم تو روز اول ژلوفن میخوردم همه میگفتن ن ...

گلم وقتی درد امون ادمو ببره عصبی و بد اخلاقمون میکنه زمین و چنگ میزنیم اون شش ساعت یه قرص خیلی عوارضش کمتر از تحمل اون همه درده که رنگمون سیاه وکسل میشه 

ژلوفن همه میگن بده توم نخور... یا کپسول دیکلوفناک 500بخور یا بروفن خیلی قوی تر هم هستن

گلم وقتی درد امون ادمو ببره عصبی و بد اخلاقمون میکنه زمین و چنگ میزنیم اون شش ساعت یه قرص خیلی عوارض ...

عه واقعا؟؟مرسی ک گفتی اخه هم دردای شدید دارم هم ازژلوفن ترسیده شدم حتما این قرصاک گفتی رو تهیه میکنم و چ خوب ک قوی ترم هستن...😍

مهربون و رسمی💅
عه واقعا؟؟مرسی ک گفتی اخه هم دردای شدید دارم هم ازژلوفن ترسیده شدم حتما این قرصاک گفتی رو تهیه میکنم ...

خییلی عااالین  من خودم دردم وحشتاناکه یعنس اون لحظه یکی و بکشم کشتم حالیم نیس🤕🤕

ولی از وقتی دیکلوفناک و بروفن میخوردم قبل شروع درد میخوزدم قبل اینکه دل دردم شروع بشه میخورم هر شش ساعت یکی بخدا اینبار پریود شدم هی نمیدونم چجور گذشت