2777
2789
عنوان

با جاريم صميميم، بده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 33 پست

عزیزم جاری هم میتونه مثل دوست ادم باشه چون خیلی ها اینجا با خانواده شوهر لز بیخ مشکل دارن مخالف صمیمیت ادما هستن اگر بگی با خواهرم صمیمی هستم میگن خیلییی خوبه عالیه بگی با خانواده شوهر خوبم باهات بد برخوردمیکنن 

همه ادما ممکنه خوب یا بد از آب دربیان با هرکس صمیمی میشی تا جایی ک ممکنه هیچ رازی بهش نگو و پشت‌سر هیچکس باهاش حرف نزن ببین هیچکس خودت آتو دست دیگران نده اگر فقط باهاش دوستی و غیبت نمیکنی و رازی پیشش نداری ب دوستیت ادامه بده ادما باهم فرق دارن ممکنه یکی جاری مشکل داشته باشه یکی خوب باشه قرار نیست ک حتمااااا باهاش بد باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جاری هم میتونه مثل دوست ادم باشه چون خیلی ها اینجا با خانواده شوهر لز بیخ مشکل دارن مخالف صمیم ...

نظر خودمم همينه ، اگه ادم آتو دست كسي نده نبايد نگران به هم خوردن رابطه باشه 

من ۵ تا جاری دارم با هیچکدومشونم راحت نیستم

اگه خیابونی مهمونی جایی ببیتمشون محترمانه احوال پرسی میکنم و رد میشم

خدایا خودت هوامو داشته باش،من اونقدم قوی نیستم همش وانموده...
به خودت نگیر بابا خواهرشوهرا فک میکنن مادرشون خیلی خوبه متوهمن شما که باهم خوبین چرا باید بد بگه بعد ...

نظر منم همينه ، البته بعضي مادرشوهرا واقعا خوبن و حقشون نيست كسي پشت سرش حرف بزنه ولي خوب بنظرم دختر مادرشوهر فوق العاده بدجنسم ميگه مامان من فرشستس .منكه نتونستم حقو به استارتر اون تاپيك بدم . چون ممكنه واقعا عروسه رو ناراحت كرده باشه . ولي اون خانم در مقام دخترش ميگه مامانم عاليه . 

نظر منم همينه ، البته بعضي مادرشوهرا واقعا خوبن و حقشون نيست كسي پشت سرش حرف بزنه ولي خوب بنظرم دختر ...

اخه یهو سوتی داد گفت دعواهاشو اینا یادمه حتما کرم از خودشونه والا من خدابیامرز مادربزرگم انقد با زنداییام خوب بود که الان دارم فک میکنم میبینم فرشته بود ولی باش خوب نبودن ولی اونم با این حال چیزی نمیگفت دفاعیه هم نمیکرد این برام عجیب بود 😂😂

اخه یهو سوتی داد گفت دعواهاشو اینا یادمه حتما کرم از خودشونه والا من خدابیامرز مادربزرگم انقد با زند ...

كلا ادم در برخورد با عروس خيلي بايذ مواظب باشه چون اگه همون حرفو مادرت بهت بزنه ناراحت نميشي ولي مادرشوهرت بگه ناراحت مبشي 

من سه تا زن داداش دارم بزرگه کاری به ما نداره وسطیع ده ساله اونده خیلی زبون بازه زبون چرب و نرمی داره ولی امان از اون روزی که کسی بهش بگه بالا چشمت ابروه🙄

کوچیکه هم جند ماهه اوردیم دختر ساده مهربونیه . همیشه از مهریونیش میگیم بعد  عروس وسطی همش تقلید رفتار عروس موچیکه رو میکنه  مثلا عروس کوچیه خیلی با تلز حرف میزنع عروس وسطی هم کپ اون کوچیکه با ناز میگه مرررررسی عروس وسطی هم با ناز میگه مررررررسی 😳😳

دیگه خیلی ضایعس خدایی

بعد تا تقی به توقی میخوره میزه با عروس کوچیکه صمیمی صمیمی میشه که مثلا تیم بشن🙄😳 به عروس کوچیکه مواقع اختلاف با ما میگه میگه دردت بجونم قلب من عشق من منو تو خواهریم تو واسم از خواهرام عزیزتری تو جونمی انقد دوست دارم تحمل دوریتو ندارم 😐😐😳😳

عروس کوچیکه میگه دیگه خییلی باهام مهربون شده ازش میترسم منم گفتم باهاش دوست باش ولی هیجوقت حرفی از ما نزنی پیشش بعدا بر علیه خودت ازش استفاده میکنه  برام دست زد👏👌

خلاصه با جاری دوست صمیمی نشین داغین نمیفهمین بعدش هی احساس پشیمونی دارین هی میترسین هی حس میمنین میخواد از دلتون از زندگیتون سر دراره حد نگه دارین سلام و علیکی