الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی به امید امام حسین و حضرت فاطمه هرچی از خدا میخای بهت بده و شاد باشی همیشه عزیز دلم😘😘😘
ممنونم به خاطر این انرژی مثبت که برام فرستادی
تو دعا کن من تو دلم آمین میگم برات🥰
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
مرسی عزیز دلم 💋💋💋تنت سالم و دلت شاد الهی هیچ وقت روی غم نبینی
ممنونم شما هم همچنین💚💚
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
من فکر میکردم اونجا همش بارونه.... میاد گلم خدابزرگه
انشالله.چند روز پیش بارون بود ولی خیلی کم.نه دیگه مثل گذشته همیشه بارون نیست.ولی اینکه تو شهرهای جنوبی کشورم بارون بارید خیلی خوشحال شدم.انشالله که پر از برکت و زندگی و سرسبزی باشه برای مردم🌱🌱
دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
منم دوست دارم همیشه هوای شهرمون بارونی باشه ولی میدونم که بایه بارون ۱۰ساعته کل شهرفرومیریزه 😑 چون ...
جنوبی عزیزم؟ خطه جنوب دل مردمش هم مثل خاکش گرم و مهربونه .مثل آفتابش بخشنده و پر از زندگی هستند.🌱من خیلی جنوبی ها رو دوست دارم.با اینکه هیچوقت جنوب نیومدم اما احساس میکنم یک عمره میشناسمشون و باهاشون رفیقم بس که خونگرم و مهربونن♥️♥️
دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.