من یه جلسه رفتم انقدر دردم اومد که فشارم افتاد ، البته من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه یه جاهایی ، برا همین دیگه نرفتم ، حالا شاید این خانمه بد انجام میداد نمیدونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداروشکر که بهتر شد عزیزم امیدوارم ازمنم خوب بشه ...
قوربونت خیلی ممنون ... منم خیلی نگران بودم ولی خیلی بهتر شده الان بعد از ماه رمضون میرم دکترم نگاه کنه ببینم چی میگه فقط باید مرتب و سر وقت سعی کنین برین
نگران نباش الان خدا رو شکر برای همه چی درمان وجود داره
اره والا منم خیلی نگرانم اخه توی پیشونیمم هست خیلی اعتماد به نفسمو گرفته ازبچگیمه که تاحالا دنبالش ن ...
ببین عزیزم برین پیش یه دکتر متخصص زیبایی من خود سرانه یه کلینیک دیگه رفتم اونجا دخترها خودسر بهم کربوکسی زدن جواب نداد حالا خدا رو شکر عارضه نداشت فقط هزینه م رفت درمانم باعث شد 6 ماه عقب بیفته شما حتما برو دکتر زیبایی خوب ایشون خیلی بهتر از من میتونن راهنماییتون بکنن اول باید زخمتون رو ببینن بررسی کنن ببینن چه قدر از روش گذشته کهنه هست تازه ست بعد بگن که چه کار هایی لازمه