2777
2789

سلام اینجا کسی خودش یا خانواده ش از کربوکسی برای بردلشتن جای زخم و بخیه استفاده کرده ؟

شهزاده و پرنسس
من یه جلسه رفتم انقدر دردم اومد که فشارم افتاد ، البته من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه یه جاهایی ، ب ...

ممنون عزیزم اثر کرد حالا ؟

شهزاده و پرنسس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کربوکسی رو چند جلسه باید بری تا نشون بده ، نه با یه جلسه چیزی نشد 

به من گفتن بعد عمل بلافاصله بیای خیلی خیلی تاثیر داره نترس میره جای بخیه هات هر چند جلسه هم بخوای بیا تا محو شدن کاملش هفته ای یکباره دیگه بله ؟

شهزاده و پرنسس
به من گفتن بعد عمل بلافاصله بیای خیلی خیلی تاثیر داره نترس میره جای بخیه هات هر چند جلسه هم بخوای بی ...

بعله فکر کنم هفته ای یکباره ، منتها من ترسیدم از دردش دیگه نرفتم ، اپراتورش انگار عجله داشت رودتر ردم کنه برم😂

عزیزم درمانش دائمیه یامقطعی؟

سلام کربوکسی برای بخیه های من جواب نداد دوباره رفتم دکتر خودم 6 یا ۷ بار کورتون زدن مستقیم جای بخیه هام بعد لیزر  

Co2 خیلی بهتر شد بخیه های من آخه خیلی بد وضعیتشون 

شهزاده و پرنسس
خداروشکر که بهتر شد عزیزم امیدوارم ازمنم خوب بشه ...

قوربونت خیلی ممنون ... منم خیلی نگران بودم ولی خیلی بهتر شده الان بعد از ماه رمضون میرم دکترم نگاه کنه ببینم چی میگه فقط باید مرتب و سر وقت سعی کنین برین 

نگران نباش الان خدا رو شکر برای همه چی درمان وجود داره  

یکی هم حتما برو پیش متخخص و جراح زیبایی

شهزاده و پرنسس
قوربونت خیلی ممنون ... منم خیلی نگران بودم ولی خیلی بهتر شده الان بعد از ماه رمضون میرم دکترم نگاه ک ...

اره والا منم خیلی نگرانم اخه توی پیشونیمم هست خیلی اعتماد به نفسمو گرفته ازبچگیمه که تاحالا دنبالش نرفتم..

بعد دیگه دائمی درست میشه یا هرچندوقت باید بریم چک کنیم وترمیم کنیم؟ 

مرسی گلم ببخشیدالبته سئوال میکنم 

اره والا منم خیلی نگرانم اخه توی پیشونیمم هست خیلی اعتماد به نفسمو گرفته ازبچگیمه که تاحالا دنبالش ن ...

ببین عزیزم برین پیش یه دکتر متخصص زیبایی من خود سرانه یه کلینیک دیگه رفتم اونجا دخترها خودسر بهم کربوکسی زدن جواب نداد حالا خدا رو شکر عارضه نداشت فقط هزینه م رفت درمانم باعث شد 6 ماه عقب بیفته شما حتما برو دکتر زیبایی خوب ایشون خیلی بهتر از من میتونن  راهنماییتون بکنن اول باید زخمتون رو ببینن بررسی کنن ببینن چه قدر از روش گذشته کهنه هست تازه ست بعد بگن که چه کار هایی لازمه

شهزاده و پرنسس
من دکتری که انتخاب کردم متخصص وجراح پوست وموئه خوبه بنظرت دیگه؟  

ان شاالله جواب میگیرین من که نمیشناسم دکترتون رو  اگر دیدین جواب نگرفتین عوض کنین پزشکتون رو 

شهزاده و پرنسس