2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد خوب کم میشه😔یا دنبال سن پایین تر هستن 

مورد خوب تعریفتون چیه؟ پسر تحصیلکرده مستقل سنش میره بالا و دنبال یه زن موفق و هم سن سال خودشه 

در غیر اینصورت ینی پسر سن بالایی که زن کم سن میگیره و براش سن مهمه ادم خوبی نیست 🤣🤣😂

بهترین سنه ۲۸ ۲۹ عقلت کامله  بخدا زیر اون خیلی سختی میکشه ادم

اره درسته عقلت اینقدر کامل میشه که همه ایرادها رو متوجه میشی و سخته انتخاب 

یعنی میشه حس اینکه بین بد و بدتر میخوایی انتخاب کنی

خاله م ۴۰ سالگی ازدواج کرد ولی ناراضیه چون واسه بچه دار شدنش مشکل پیدا کرد و دیگه بچه دار نشد میگه ...

خالتون مشکل داشتن 

وگرنه اطراف من اکثرا بالای ۳۵ سال مادر میشن 😊⁦☺️⁩

خاله م ۴۰ سالگی ازدواج کرد ولی ناراضیه چون واسه بچه دار شدنش مشکل پیدا کرد و دیگه بچه دار نشد میگه ...

منم تو فامیل همسرم دو نفر با سنهای ۳۶ و ۳۹ازدواج کردن که متاسفانه هردو به مشکل خوردن 

اون خانمی که ۳۶ ازدواج کرده بود هرچی تلاش کرد برای بارداری نشد و دچار یایسگی زودرس شده بود

اینکی دختر خانم ۳۹ ساله هم رحمش قابلیت نگهداری جنین نداره و دکترش گفته فقط رحم اجاره

و چون همسرش مخالفه این کار بود برای همیشه قید بچه دار شدن رو زدن متاسفانه😢

شما همونی نیستید که دوس نداشت ازدواج سنتی داشته باشه با کسیم رابطه نداشتید

با ازدواج سنتی که مشکل ندارم البته با شناخت 

ولی خب مخالف سرسخت دوستی هستم 

آخه نمیتونم بفهمم چرا آدم خودش و درگیر کسی کنه که اصلا معلوم نیس میشه یا نه و شاید اصلا قصدش و شرایطشو طرف نداشته باشه