2777
2789
عنوان

ناراحتی همسرم

231 بازدید | 11 پست

سلام،فردا قرار بود برم دکتر و یه سری ازمایشات و انجور چیزا برای بارداری،بعد همسرم گفتش ک پول ندارم نریختن هنوز واسم از ابجیم قرض بگیریم برو منم ناراحت شدم گفتم روم نمیشه خجالت میکشم اینطوری،خب به بابات اینا بگو پولمونو بدن چطور هی میگن چرا بچه نمیارین خب بدن دیگه بعد چون خیلی عصبانی هم شدم

سراینکه چرا پولمونو نمیدن ک الان ما اینجور محتاج اینو اون نشیم.

موقع حرف زدن چند قطره اشکم ریخت (میدونم اشتباه کردم)

همسرمم دید حالا ناراحته غمگینه کلا😩میگم اشکال نداره خب نمیریم دوهفته دیگه میریم میگه نه همون اشکتو دیدم کافیه دیگه نمیخواد ب این چیزاش فک کنی یجور جور میکنم

خلاصه الان عذاب وجدان دارم ناراحتشم کرده اه لعنت ب من چیکارکنم الان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم شوهرت سر حرف هایی که گفتی باهات دعوا کرده ، زیاد ناراحت نباش به هر حال شوهرت باید به فکر باشه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
فکر کردم شوهرت سر حرف هایی که گفتی باهات دعوا کرده ، زیاد ناراحت نباش به هر حال شوهرت باید به فکر با ...

نه گوش میکرد حرف نمیزد هی میگفت میدونم چیکارا کنم خب نمیدن 

دلم سوخت واسش😞لعنت ب این زبون من،پول میاد ولی اصلا نمیفهمیم چطور میره یهو  کارتا همه خالی میشه ...

همه همینیم

چقدر پول دست خانوادش داری؟ چن وقته؟ 

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘
15تومن یه ساله 

اگه میتونید پس بگیرید و به زخمتون بزنید

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘
حالا پول دکترت مگر چقدر میشد ..خوب میذاشتی ازخواهرش بگیره چراالکی هم خودت هم شوهرت را ناراحت کردی .. ...

روم نشد یجورایی 

اره اخه بهم فشار اومد تامارو میبیننن غر میزنن بچه نمیارید بعد ب اینجاهاش رسیدنی بخودشون نمیگیرن انگار ما رو گنج نشستیم چون عصبانی شدم اخه از مهر ماه قراره برم هی جور نمیشه تا واس فردا وقت گرفتم الانم اینطور شد

روم نشد یجورایی  اره اخه بهم فشار اومد تامارو میبیننن غر میزنن بچه نمیارید بعد ب اینجاهاش رسید ...

نیاز نیست بگین برای چی میخواین شوهرت ازش  بگیره دکترت رابرو .برای همه پیش میاد گاهی دستش خالی باشه..اونها که پولت را اخر میدن می بینی پولت زمانی دستت میرسه که بیشترین نیازرا داری..لذت ببر از بچه وبابای بچه هیچی ارزش ناراحتتون رانداره .شکر این لحظات شیرین راکن.