2777
2789
عنوان

چرا دعاها باید عربی خونده بشن تا اجابت بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 31 پست
سوال منم هست

ععزیزم دعارو میشه فارسی گفت

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هم دعا هم قرآن رو فقط فارسی میخونم که متوجه بشم 

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   
ممنظورم دعاها بود  ولی حتی نماز و چرا باید با زبون عرب ها از خدامون تشکر کنیم  چرا نماز ...

عزیزم حتی آمریکایی های مسلمان نماز با زبان عربی میخونن فقط فارسها نیستن  

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

من فهمیدم چی میگی ولی نمیتونم حرفی بزنم 😃🤐🤐🤐🤐🤐🤐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
خب حالا چرا باید نماز بخونیم خب همونو ب فارسی تشکر کنم از خدا نمیشه مگ😶

نماز خوندن و که خدا نیاز نداره کلی خاصیت داره برای بدن یکجور یوگا هست و از تنبلی در میاره و اراده رو قوی میکنه

ممنظورم دعاها بود  ولی حتی نماز و چرا باید با زبون عرب ها از خدامون تشکر کنیم  چرا نماز ...

بخاطر حفظ نماز در طول قرن ها که بدون کم و کاست و برای همیشه باقی بمونه .چون اگر کسی به زبان محلی و مادریش اونو  تلفظ میکرد احتمال کم و زیاد شدن الفاظ و تحریف و قاطی شدن نماز به خرافات و مطالب بی اساس منتفی نبود و حتی این تغییرات، به بقیه واجبات و ارکان نماز هم سرایت می کرد و شاید کم کم اصل نماز کم‌ اهمیت و درنهایت فراموش میشد

و اینکه اسلام یه دین جهانیه و میخواد همه مسلمونا رو در یه جبهه و صف قرار بده

تشکیل همچین جمعیتى بدون زبان واحدى که همه با هم تفاهم کنن،ممکن نیست و زبان عربى که به اعتراف اهل فن، از جامع‏ترین زبون های دنیاست، میتونه به عنوان یک زبان بین المللى و زبان نماز تمام مسلمونا، رمز وحدت ‏باشه؛ این قانون هم مثل قانون قبلست

همه مسلمان ها موظف هستن رو به کعبه نماز بخونن🙂

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
نماز خوندن و که خدا نیاز نداره کلی خاصیت داره برای بدن یکجور یوگا هست و از تنبلی در میاره و اراده رو ...

نماز خوندن عبادت کردن خداست شیوه ای که خدا و پیامبر توصیه کردن و واجب دونستن حالا شما میخوای روی حرفشون حرف بزاری و یک جور دیگه نماز بخونی 

سلام

اون زمانی که دین اسلام نازل شد،کامل ترین زبان زبان عربی بوده.الان افرادی که به زبان عربی تسلط کامل دارن،میدونن که حتی احساسات رو هم میشه تو جمله های عربی به صورت نهفته دید.

یک مورد دیگه اینکه،خوندن نماز توسط تمام مسلمانان باید به یک صورت باشه تا وحدت بین اونها حفظ بشه.همونطور که شکل نماز خوندن و قبله ی تمام ما واحد و مشخصه.اگر هرکس به زبان خودش نماز بخونه چهره زیبایی نداره و پیامبر همیشه تاکیدش بر وحدت بین مسلمانها بوده

نماز خوندن عبادت کردن خداست شیوه ای که خدا و پیامبر توصیه کردن و واجب دونستن حالا شما میخوای روی حرف ...

کی گفت یکجور دیگه من میگم خدا نیاز نداره و اگه خواسته نماز خونده بشه برای سلامتی هم موثره چون مثل ورزش میمونه اول متوجه شو بعد بپیچ

کی گفت یکجور دیگه من میگم خدا نیاز نداره و اگه خواسته نماز خونده بشه برای سلامتی هم موثره چون مثل ور ...

خب حالا چرا میپری بهم؟! فکر کردم میخوای نماز با یک زبان دیگه بخونی

نماز خوندن و که خدا نیاز نداره کلی خاصیت داره برای بدن یکجور یوگا هست و از تنبلی در میاره و اراده رو ...

اره خدا نیاز نداره بخاطر همین نخوندنش ی گناه بزرگه😶

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹