2777
2789

💚بسم الله الرحمن الرحیم💚

سلام به نیت شهید سردار قاسم سلیمانی🌻

/از ۱۲ شب شروع میشه تا ۱۲ شب فردا/

🌹ان شاءالله که خدا از هممون راضی باشه و مورد رحمت و آمرزش قرار بگیریم🌹

🌻قبل از شروع دعا برای امام زمان و دیگران یادتون نره دوستان گلم🌻

🌷و اینکه سعی کنید هرروز انجام بدید اگه از یک روز بیشتر چله فراموش بشه باطله از اول باید شروع کنید

(اگه یک روز و فراموش کردید عب نداره یه روز از آخر چلمون خودتون بیشتر بخونید به نیت اون شهید که فراموش کردید)🌷

~التماس دعا از همگی~

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

تاریخ شهادتشون هم هست🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

انشاءالله قبول باشه 

قفل کن لطفا عزیز جان

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@anahid1378  

@دل_دریاییم