سلام دوستان من ۱ سال و نیمه ازدواج کردم و نزدیک ۱۰ ماهه که پریودی نامنظمی دارم تقریبا هر دوماه یکبار پریود میشم
سنو دادم هنوز نبردم نشدم دکتر بدم کسی میدونه مشکل من چیع؟ من تنبلی تخمدان دارم
اگه تنبلی تخمدان دارم درمان داره؟ من باردار میشم؟
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
ولی اگه نظرمنومیخوای بیفت دنبال کارات برای بارداری...نزارطول بکشه خیلی
دنبالشم، سنو دادم، خیلی بهم تیکه میندازن😔 میگن نازایی، من همش یه سال و نیمه ازدواج کردم😔😔
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا منم همینطورسرزبون همه افتادم اینقد اذیت میشم...ولی تصمیم گرفتم دیگه هرکی حرف بزنه جوابشو بدم
من روم نمیشه جواب کسی بدم، ولی تا حالا وضع مالی خوبی نداشتم که اقدام کنم واسه باراداری، و منو شوهرم تصمیم گرفتیم فعلا اقدام نکنیم، الان وضع مالیمون خوب شده و میخوام اقدام کنم
منم خودمو باخته بودم اون موقع ک فهمیدم مشکل دارم ب دوست پسرم گفتم غیدمو بزن دیگ نموخوامت برو من بارادر نمیشم ولی بهم امید داد گفت باردار میشی نگران نباش درمان میکنیم پشتم بود و هست الانم نامزد کردیم بازم حامیمه و مواظبه قرصام عقب جلو نشه سر وقت بخورم
ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
منم خودمو باخته بودم اون موقع ک فهمیدم مشکل دارم ب دوست پسرم گفتم غیدمو بزن دیگ نموخوامت برو من بارا ...
خیلی خوبه یه نفر هواتو داشته باشه، انشالله مشکلت زود حل بشه عزیزم، واسه منم دعا کن گلم، خیلی اذیت میشم، چند نفر زیر سر شوهرم میخونن بره زن دوم بگیره😔😔😔 نمیخوام زندگیم از هم بپاشه
واع غلط کردن چقدر ادما بیشعور شدن بعدشم شوهرت بگو اگ دل منو بشکنی خدا برات مثلا بچه بده اون بچه خوبه ...
عمه شوهرم ازدواج نکرده، هر روز میاد خونمون میگه چرا باردار نمیشی، بچه بیار وگرنه زن دیگه میگیرم واسه شوهرت😔😔 شوهرم منو خیلی دوست داره، بچه هم زیاد دوست داره، میخوام زود خوب بشم اقدام کنم
تنبلی تخمدان خیلییییی بده منم دارم دوساله اقدامم کلی دوا درمون هزینه های بزرگ ولی نمیشه کم کم افسرده میشم من میگم کاش یه درد دیگ داشتم با عمل و فلان خوب میشد تنبلی تخمدان اصلا خوب نمیشهچ😭😭😢😢