2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش من از حلقه ست زن و مرد خوشم نمیاد... تو سلیقه م نبود.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

به نظرم اگر دنبال ست هستی، این سبک حلقه پیدا کنی شیک تره. باز نظر خودت مهمتره عزیزم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
اولیش قشنگه😍😍میشه لطفا تاپیک قبلم رای بدین ب ۶ تا مدل حلقه ک گذاشتم 

راستش اول اون تاپیک رو نگاه کردم،ولی شرمنده عزیزم دوست نداشتم🥰برای همین این مدلها رو پیشنهاد دادم.

اولیش قشنگه😍😍میشه لطفا تاپیک قبلم رای بدین ب ۶ تا مدل حلقه ک گذاشتم 

نمیدونم چقدر واضحه ولی حلقه من اینه... بین دو تا گیر کردم شوهرم گفت هر دوش رو بردار یکیش بشه جای نشون...منم نگین دار دوست نداشتم.

نمیدونم چقدر واضحه ولی حلقه من اینه... بین دو تا گیر کردم شوهرم گفت هر دوش رو بردار یکیش بشه جای نشو ...

من پوستم گندمی طوره فکر کنم این رنگی بهم نیاد..زیباست ب خوشی 

من پوستم گندمی طوره فکر کنم این رنگی بهم نیاد..زیباست ب خوشی 

ممنونم.

البته حلقه من، رنگ نداره، خود اصل طلا هست که از شمش تراشیده شده... میتونی خودت بدی هر رنگی که دوست داری، طلایی، سفید یا... رو، آبکاری کنند یا حتی نگین بکارند که من اینطوری بیشتر دوست داشتم.