سلام لطفا کسایی که تجربه دارن بیان بمن کمک کنن دخترم ۵سالشه خیلی شلوغه همم تا بهش ی چیزی میگی شروع میکنه گریع کردن دیگه شورشو دراورده اعصابمونو با این گریه های الکیش خراب میکنه منو باباش همیشه سر این با هم بحث داریم بنظرتون من چیکاز کنم این ترک عادت کنه؟
گریه میکنه چون یا دنبال توجه هست یا اینکه حرفش رو به کرسی بشونه وباج بگیره
موقع گریه بهش بیتوجه باشید ولی در مواقع دیگه بیشتر باهاش ارتباط عاطفی بگیرید ونوازشش کنید ،بزارید متوجه شه زمانی که این رفتار رو نداره چقدردوسش دارید وبراش مهمید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
با باباش جلوش بحث نکن اصلا دومین نکته اینه که شاید طفلی بچه کمخونی داره که بی حوصلست سومیش هم بخاط ...
با باباش سر این گریه کردنش بحثمون میشه چون یهو ک اعصابمون خراب میشه مثلا باباش میگه چرا فلان حرفو گقتی گریه کرد اصلا یه اوضاعی میشه بخدا از دستش افسردگی گرفتم من ..عادت کرده ی چیزی میگی یا زود گریه میگنه یا قهر میکنه
با باباش سر این گریه کردنش بحثمون میشه چون یهو ک اعصابمون خراب میشه مثلا باباش میگه چرا فلان ح ...
بگو همینم بهت نگه جلو بچه، اصلا بی تفاوت انگار نه انگار داره گریه میکنه بعد با آرامش یکدومتون برید بغلش کنید نازش کنید بگید مامان جان چی شد، چی میخوای؟! اگر گریه ادامه داد همونجور نازش کنید
من یه شاگرد داشتم این هشت سالش بود اصلا بدون گریه نمیتونست حرف بزنه ، گوشمو می آوردم حلو میگفتم چی عزیزم؟گریه میکنی متوجه نمیشم، بعد کلمه های نزدیک به چیزی که میخواستو میگفتم مثلا میگفت لیوان، میگفتن دیوار؟! گریه میکنی متوجه نمیشم، بعد سریع گریه قطع میکرد میگفت لیوان فوری بهش میدادم، که بفهنه قصد اذیت ندارم بعد کم کم از سرش افتاد
الان یه خرس بزرگ براش خریدم دیشب اونو گرفتم بردم گذاشتم انباری گفتم این بار بشین از ته دلت گریه کن چون دیگه خرستو نمیبینی هرموقع گریع کرنو گذاشتی کنار اونوق میدم یکم گریه کرد خوابش برد...دلیل اصلی گریه هاشم این بود باباش از سرکار اومد دخترم رف زیر پتو قائم شد منم الکی میگفتم خونه نیس رفته بیرون یهو پتو رو باز کردم ک مثلا بپره بغل باباش زد زیر گریه ک چرا باز کردی دوساعت گریه الکی
من روانی میشم دیگه گریه کردنی اخه سر چیزایی الکی اینجوری میکنه
بچه منم حتی واسه ترک دیوار میزنه زیر گریه 😐😑
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
نمیدونم والا من همه چی رو تا بشه با مهربونی و عزیزم و جونم میگم ،سعی میکنم به بحث و دعوا نرسه ،اخه مشکل خیلیاس فکر میکنم یکمم مربوط به سنشونه 🤔