2777
2789
عنوان

خانما هرکسی بلده جواب آزمایشووو لطفا بهم بگه خیلی حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 30 پست
برام دعا کن😔 آنوکسا چندهزار زدی

از ته دلم واست دعا میکنم عزیزم آره من با وجودم دارو هم بازم رشدش عقب موند و آب دورش کم شد،خییییییییلی بارداری سخت و مزخرفی داشتم از ماه پنجم تا ماه آخر مدام سرم زدم یکسره انژکت وصل میکردم تو خونه سرم ها رو میزدم چون تو این کرونا نمیشدرفت بیمارستان،از ماه هفتم تا آخر هفته ی یکبار ان اس تی و داپلر میدادم دائم حرکاتشو چک میکردم تازه من فشار خون داشتم قندمم لب مرز بود اگه میتونی بیا خرم آباد پیش محمدحسین ملکشاهی من بچمو مدیون زحمتای اونم،وزنشم با همه ی تلاشم ۲۴۰۰ شد الان دقیقا ۶۱روز از زایمانم  میگذره فقط خواستم بگم تنها نیستی من این دردی که کشیدی با تموم وجودم درک میکنم من حتی دکتر نامه سقط واسه این بچم نوشت ولی خودم زیر بار نرفتم گفتم سرم درمانی میکنم اگه جواب داد که هیچی ندادم بازم خداروشکر،آب دورش ۵ شده بود که کمترین حد ممکن بود بهترین دکترا و سونوگرافیستا میگفتن این بچه نمی مونه ولی خدا نظرش چیز دیگه ای بود واست دعا میکنم عزیزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هنوز جوابو نبردم گلم چجوری بارداریتو تا آخر رفتی جلو  یعنی منم میتونم یه بارداری خوب داشته ...

نه وقتی دوبار این اتفاق میفته مشکل از بچه نیست منم اخرش نفهمیدم مشکل از کجاست بهم گفته بودن جفتو بده آزمایشگاه که متاسفانه نتونستم بدمش

از ته دلم واست دعا میکنم عزیزم آره من با وجودم دارو هم بازم رشدش عقب موند و آب دورش کم شد،خییییییییل ...

خداروشکر که بسلامت بغل گرفتیش

من خیلی ناامیدم😔

من بارداری اولم روزانه آسپرین مصرف میکردم بچمم تا۲۳هفته فقط رشدش خوب بود

ولی بارداری دومم حتی آسپرینو هم نداد دکترم که تا۱۹هفته فقط رشدکرد😔

دلم خوش بود به آنوکسا😭

راستی من سرهیچکدوم از بارداریام فشارم بالا نبود عفونت نداشتم وقندم نداشتم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
ببخشید بعضی کلماتو گوشیم خود به خود جایگزین کرده 

قربونت عزیزم مرسی از توضیحات کاملت

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
نه وقتی دوبار این اتفاق میفته مشکل از بچه نیست منم اخرش نفهمیدم مشکل از کجاست بهم گفته بودن جفتو بده ...

جواب آزمایش و بردم پیش دکتر میام وبهت میگم گلم

کاش فقط مشکل از بچه ام نباشه وقتی سقط کردم بچهام بدنشون کبود بود😭

تا هفته بیستم ۴۰۰ولی از وقتی دوباره فهمیدم رشد و آبش کمه شش هزار که هییییچ فایده ای نداشت

کاش از اول دوز۶۰۰۰بت میدادن

کاش از اول دوز۶۰۰۰بت میدادن

هیچ فایده ای نداشت برام عزیزم امیدوارم واسه تو جواب بده ولی اگه انشالله بازم باردار شدی راه سختی درپیش داری باید خیلی قوی باشی و اینکه هزینه هم خیلی داره 

آزمایش تورچ انجام دادی؟برای عفونت داخل رحمی

من همون آزمایشهای بارداری انجام دادم که گفتن عفونت ندارم

دیگه نمیدونم گلم

حتما خبرم کن وقتی جوابو بردی

چشم حتما عزیزم

هیچ فایده ای نداشت برام عزیزم امیدوارم واسه تو جواب بده ولی اگه انشالله بازم باردار شدی راه سختی درپ ...

😔😔

حتما خبرم کن وقتی جوابو بردی

سلام عزیزم جواب آزمایش ودکترم دید وگفت هیچ مشکلی نداشت