2777
2789

توی ۲۱هفته دخترمو ازدست دادم ایست قلبی کرد ورشدش عقب بود آب دورشم کم بود(جفتو دادیم براآزمایش)جوابش چیه😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
چطور فهمیدی ک سونو رفتی😢😢

دکتر دست زد به شکمم گفت بچت پایینه انگاررشدنکرده

موقع ای که رفتم سونو گفتن مرده آب دورشم کم بود

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر دست زد به شکمم گفت بچت پایینه انگاررشدنکرده موقع ای که رفتم سونو گفتن مرده آب دورشم کم بود

چقدر سخت 😢😢😢بچه اولت بود؟دیگه مصلحت خدا بوده غصه نخور

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
چقدر سخت 😢😢😢بچه اولت بود؟دیگه مصلحت خدا بوده غصه نخور

نه بارداری دوممه اولی روهم هفت ماه همینطوراز دست دادم

ازدواج فامیلی هستین؟ دلیلش نگفتن

ن پسرخاله یا دخترعمو پسرعمو نیستیم 

فامیل دوریم

ن هنوز مشخص نشده

سلام عزیزم دقیقا منم و  بارداریام مشکل تورو داشتم،بارداری اولمو تو هفت ماه براثر رشد کم جنین و مسمومیت بارداری از دست دادم دومیم تو ۱۹هفته رشد کم بود و آب دورش  به شدت پایین اومده بود ولی با تلاش زیاد و سختی تونستم به سرانجام برسونمش شما جواب پاتولوژی جفت و بردی پیش دکتر؟مشکل از جفت بوده؟

سلام عزیزم دقیقا منم و  بارداریام مشکل تورو داشتم،بارداری اولمو تو هفت ماه براثر رشد کم جنین و ...

نه هنوز جوابو نبردم گلم

چجوری بارداریتو تا آخر رفتی جلو 

یعنی منم میتونم یه بارداری خوب داشته باشم

بعضی بهم میگن شاید مشکل از بچه باشه که آب دورش کم میشه😔

من هردوتارو یه جور از دست دادم آب دورشون کم شد رشدشون چند هفته عقب بود وبعدشم ایست قلبی کردن😔قبل اینکه توشکمم ایست قلبی کنن من اسهال میشدم آخه چرا

سلام عزیزم دقیقا منم و  بارداریام مشکل تورو داشتم،بارداری اولمو تو هفت ماه براثر رشد کم جنین و ...

من اهوازم دکترای اینجا همشون بنظرم پولکین فقط😔همش درحال دکتر عوض کردنم خسته شدم دیگه بخدا😔😔

نه هنوز جوابو نبردم گلم چجوری بارداریتو تا آخر رفتی جلو  یعنی منم میتونم یه بارداری خوب داشته ...

از هفته ۱۹ که فهمیدم آبش کنه استراحت مطلق شدم و دائم سرم درمانی کردم انوکسا و آسپرین استفاده میکردم بارداری فوق العاده سختی داشتم

از هفته ۱۹ که فهمیدم آبش کنه استراحت مطلق شدم و دائم سرم درمانی کردم انوکسا و آسپرین استفاده میکردم ...

چند هفته زایمان کردی؟

یعنی باوجود آنوکسا وآسپرین بازم آب دورش کم شد😔

وزنش خوب بود

درکت میکنم منم خیلی زجر کشیدم

برام دعا کن😔

آنوکسا چندهزار زدی