2777
2789
عنوان

چه کنیم ؟؟؟؟

125 بازدید | 12 پست

اگه بخوایم یه محیط امن ایجاد کنیم که شوهر هامون حرفشون رو بهمون بزنن؟ چطوری باید اینکار رو بکنیم؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باهاش صادق باش بیشتر حرفاتو بزن بعضی وقتا ازش کمک بخواه مردا دوست دارن کمک خانوما کنن احساس امنیت بدن هر وقت هر حسی داشت بشین پای حرفاش بهش وقت و بی وقت شک نکن بذار اگر چیزی هست اونقدر بهت اعتماد داشته باشه که بهت بگه

وقتی باهات صحبت میکنه قضاوت و سرزنشش نکنی یجای اروم مثل اتاق خواب یا طبیعت انتخاب کنی و با حرف زدن ...

چطور ما نشون بدیم که آدم امن اون هستیم؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

اولیش غر نزدنه دوم از سلاح سرد و گرم دوری کن   

کاربر اقا اقا اقا اقا اقا                   دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کردچون بشد دلبر و با یار وفادار چه کردآه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد
چطور ما نشون بدیم که آدم امن اون هستیم؟

فقط به مرور و صحبت کردن و نحوه برخورد خودت برمیگرده

همون که بالاتر گفتم وقتی یه کاری انجام میده یا مثلا از یه جا ناراحته شروع میکنه بد و بیراه گفتن و هرچی نشینیم نصیحت کنیم یه لحظه بتونیم خودمونو جاش بذاریم و همدلی کنیم باهاش بابت کار اشتباهش سرزنش نکنیم ولی بگیم ک ناراحتیم 

وقتی تحت هر شرایطی بدونه از طرف شما پذیرفته میشه شما میشی ادم امنش

رفاقت و دوستی رو بازش می کنی لطفا؟

ترسی نداشته باشه ازت که فلان چیز و بگه بهت دعوا راه بندازی، خیلی کول برخورد کنی به موقعش هم قاطع باشی(حتی تظاهر کنی کول هستی) ،قطعا وجه مشترکایی داشتید که با هم ازدواج کردید ببین اون اشتراکاتتون چیا هست قوی ترش کن. مثلا اگر بازیه باهم بیشتر بازی کنید اکر فیلم بیشتر فیلم ببینید لحظه های خوشتون رو بیشتر کنید احساس صمیمیت بیشتر میشه 

جوریکه طرف فکر کنه دوسته پسرش هستی نه زنش. مخصوصا برای مردا گیم و بازی کردن خیلی تاثیر میذاره ما از اولم باهم اینجوری بودیم فکر میکرد من رفیقشم جیزیم از هم مخفی نکردیم. اونم همینطور شاید باورت نشه ولی موهامو میدم با اینکه بلد نیست خراب میکنه میدم میبافه میدم شونه کنه. صمیمیت و زیاد کن. کلیپای بامزه ببینید باهم.‌‌ ازین کارا میکنیم