2821
2789
عنوان

روغن گیاهی بعد از سریتا

94 بازدید | 11 پست

سلام من مدتی از سریتا برای مژه هام استفاده میکردن حالا ک سریتا قیمتش خیییییلی بالا رفته دیگه نمی تونم بگیرم (اخه چ خبرهههه😡 )الان بعد دو ماه استفاده مژه هام بلند شده ولی دیگه سرمش رو تموم کردم😔😔

اگه ی مدت استفاده نکنم میریزه مژه هام😭😭😭😭😭 

شما روغن گیاهی سراغ ندارید ک جایگزینش کنم؟ کسی تجربه نداره؟ خواهش میکنم بگید اگه میدونید

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی سریتا مژه هاتو بلند کرد؟پرپشت چی

بلند اره ولی پرپشت کم 

ولی اصلا خوب نیست باید همیشه بزنی عوارضم داره الانم ک خیییلی  گرونش کردن

عزیزم تجربه تو از سریتا میگی؟

میخوام بگیرم دوست دارم مژه هام بهتر بشه خوبه یانه؟ تاثیرش چطوره؟

مدتها خواننده خاموش بودم از پشت شیشه میدیدمتون و نمیتونستم حرف بزنم باهاتون دیگه اومدم پیشتون     
برا من پره راستش طمع کردم🙂ممنون عزیزم

ن عزیزم اصلا نخر اول اخر با سریتا مژه ها میریزه

عزیزم تجربه تو از سریتا میگی؟ میخوام بگیرم دوست دارم مژه هام بهتر بشه خوبه یانه؟ تاثیرش چطوره؟

ببین بلند میکنه مژ ها رو ولی باید همیشه استفاده کنی جون وقتی قطعش میکنی همش میریزه ....مداوم نیست 

ببین بلند میکنه مژ ها رو ولی باید همیشه استفاده کنی جون وقتی قطعش میکنی همش میریزه ....مداوم نیست&nb ...

قطع کنی میریزه😐

مدتها خواننده خاموش بودم از پشت شیشه میدیدمتون و نمیتونستم حرف بزنم باهاتون دیگه اومدم پیشتون