2777
2789
عنوان

ب موهام چی بزنم زودرشدکنه

213 بازدید | 41 پست

۶ماه دیگه جشنمه میخوام موهام بلندشن خیلی دوس دارم موهام بلندباشن لطفاکمک کنین😭😭

پادشاه 👑جهنم خودت باش ن کارگربهشت دیگران🧹

میگن اب پیاز خوبه اما خب بوش بده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

آره افتضاح اشک چشم آدم وای نمی ایسته

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهای شما خیلی قشنگه

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
آره افتضاح اشک چشم آدم وای نمی ایسته

عع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

امتحان کردی خودت یان

خودم ن

عع

رع

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

هیچی نزن من موهام از کمرمم گذشته هیچی بهش نمیزنم نه سشوار هیچی حتی چیزایی که مراقب موباشه نمیزنم فقط قرص زینک واسه رشد مو و ناخن لعنتی معجزس موهام زود رشد کردن ریزش نکردن

تا حالا دندون پزشکی رفتین؟!دکتر چند تا سوزن میزنه توی لثه و...بعضی وقتا از شدت درد دسته صندلی رو محکم فشار میدیم و اشک توی چشمامون جمع میشه...چرا نمیزنیم توی گوشش؟!چرا دادو هوار و اعتراض نمیکنیم؟؟ تازه تشکر هم میکنیم و نوبت وقت بعدی رو هم میپرسیم...نمیخوای خدارو اندازه یه دندون پزشک قبول داشته باشی؟به دکتر اعتراض نمیکنیم چون میدونیم این درد فلسفه داره و باعث بهبود میشه،میدونیم حکمتی داره خب خدا هم حکیمه وقتی دردورنجی توی زندگیت اومد ازش تشکر کن اون خیلی وقته حکیمه🌹📚