2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ربطی نداره یکی از دوستای من غیر انتفاعی میخوند خیره سرش درسشم خیلی خوب بود الان دوساله پشت کنکوره 

ولی من خودم دولتی درس خوندم کنکورم ثبت نام کردم ولی بعدش شوهرم نزاشت گفت نمیاد بری یه روز قبل از کنکور بهم گفت حالا میخای برو کنکور بده هیچی نخونده بودم ولی رفتم قبول شدم رتبم ۳رقمی شد اصلا خوب نبود ولی واسه منی ک اصلا لای کتابمم باز نمی‌کردم خیلی خوب بود😂

کدوم شهر باشی  اینکه  جو کلاس چطور باشه  کدوم مدرسه مد نظرت باشه  من بودم دول ...

دولتی از اینور که رقابت بیشتره خوبه و میگن که شانس قبولی مدارس غیر دولتی هم خیلی بیشتر از دولتیه نمیدونم کلا 

سارا هستم (سانیتا اسم دخترمه) 
اصلا ربطی نداره یکی از دوستای من غیر انتفاعی میخوند خیره سرش درسشم خیلی خوب بود الان دوساله پشت کنکو ...

آفرین 3رقمی؟ که خیلی خوبه 

دولتی از اینور که رقابت بیشتره خوبه و میگن که شانس قبولی مدارس غیر دولتی هم خیلی بیشتر از دولتیه نمی ...

بنظرم مهم تر از مدرسه خود شخص بستگی داره 

مهم تلاش و اصولی خوندنه

آفرین 3رقمی؟ که خیلی خوبه 

نمی‌دونم والا انقد ک مامانم بهم میگه دختر داییت با فلان رتبه فلان جا قبول شده پسرخالت فلان رتبه رو گرفته فقط تو توشون خنگی حسه حقارت میکنم😂اصلا رتبمو به کسی نگفتم فقط دوستم می‌دونه اونم چون خودش رفت تو سایت جوابو برام گرفت البته اینم بگمااا من کنکور انسانی دادم 

نمی‌دونم والا انقد ک مامانم بهم میگه دختر داییت با فلان رتبه فلان جا قبول شده پسرخالت فلان رتبه رو گ ...

ینی اونا دو رقمی بودن؟ خدایی خیلی باید درس بخونی که سه رقمی بشی واقعا آفرین هرجا رفتی بگو 3رقمی شدم عالیه که کاش من 10هزار شم 🤣

ینی اونا دو رقمی بودن؟ خدایی خیلی باید درس بخونی که سه رقمی بشی واقعا آفرین هرجا رفتی بگو 3رقمی شدم ...

آره متاسفانه این دوتا خیلی خرخون بودن منم اگه مثه این درس می‌خواندم الان یه پوخی شده بودم😂وقتی اونا داشتن درس می‌خواندن من داشتم با مامان دوستم حرف میزدم ک بزاره دوستم با من بیاد بریم مثلا کلاس ک اون به این بهونه بره پیشه دوست پسرش😂 از یه جایی به بعدم داشتم شوهر داری میکردم😂🤷🏻‍♀️

آره متاسفانه این دوتا خیلی خرخون بودن منم اگه مثه این درس می‌خواندم الان یه پوخی شده بودم😂وقتی اونا ...

😂😂

با سه رقمی که همچیز در میومدی راحت