بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️ اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونی بدی بیرون هر جوری خواستی درست کنند برات یام فیلم آموزشی تو گوگل ببین که لپ تاب چجوری درست بکنی راحته عین ورد هست کاری نداره قشنگ قاب مناسب و تصاویر و متن و شماره صفحه و بالا بنویسی مثلا مقدمه هس یا نتیجه و...
بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️ اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید
من نکردم ولی بلدم مونده به رشته ات که چی باشه استرس اینا نداشته باشی به پاورت مسلط باشی و خیلی دقت کنی رو پایان نامه ات
درست کردن نیاز نیست بالا یکدونه Design هست اونو بزن همه قاب ها میان بسته به پاورت انتخاب کن و سلیقه خودت
عکس رو هم خواستی بزاری روش بزن copy و بیار هر جای پاور که خواستی پیست کن
حقوق بین الملل به خاطر دفاع دوساله دانشگاه ول کردم ولی الان زنگ زدند که باید بیایی دفاع کنی چهارشنبه
ایشالا که موفق باشی پایان نامه ات آماده باشه حله یکیم پاورت رو سعی کن قشنگ تر و کاملتر درست بکنی نمونه چند تا از هم رشته ای هات و دانشکده ای هات رو ببین
داخلش اون چیزایی که مربوط به رشته ات هس و موضوع پایان نامه ات خیلی راحتن اینا من زمون مدرسه اونقدر پاور درست کردم دقت کنی حله
ایشالا که موفق باشی پایان نامه ات آماده باشه حله یکیم پاورت رو سعی کن قشنگ تر و کاملتر درست بکنی نمو ...
استرس دارم پایان نامه دادم بیرون نوشتند هنوز اصلاحات انجام نداده برام گفتم خودم پاور بسازم که مسلط بشم ولی نمیتونم با هیچ کس هم در ارتباط نیستم نمیدونم پاورشون چطوریه