mamielias مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 215 عنوان خانوما بیاین ببینین لنزمو خریدم ولی یکم قرمزی داره باچه ارایشی خوبه چیکار کنم 279 بازدید | 17 پست توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه 1400/10/12 | 09:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکافنده عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 1785 لنز نخر عزیزم اشتباه منو نکن منم همش لنز میزاشتم تو بهداشت شم کوتاهی نمیکردم اما چشمام بشدت عفونت کرد 😢😭الان کلا قرمزی چشام
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11830 چه رنگی گرفتی؟ از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
tassnim عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 330 لنزت چه رنگیه؟ لباست چه مدلیه چه رنگیه واسه چه مکانی میخوای؟بگو تا راحت تر بتونم راهنماییت کنم
mamielias مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 215 لنزت چه رنگیه؟ لباست چه مدلیه چه رنگیه واسه چه مکانی میخوای؟ بگو تا راحت تر بتونم راه ... برای عروسی پسر دایی همسرم شومیز باشلوار میپوشم کرمی هستن لنزمم عسلیه ولی یکم قرمزه توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه
mamielias مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 215 چه رنگی گرفتی؟ عسلی دور مشکی یکمم وسطش انگار قرمزه توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه
mamielias مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 215 لنز نخر عزیزم اشتباه منو نکن منم همش لنز میزاشتم تو بهداشت شم کوتاهی نمیکردم اما چشمام بشدت عفونت کر ... وای عزیزم توروخدا منو نترسون خودم الان باکلی استرس خریدم اونم فق برا عروسی بعدش میندازمش ۱۶۰ گرفتم توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه
شکافنده عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 1785 وای عزیزم توروخدا منو نترسون خودم الان باکلی استرس خریدم اونم فق برا عروسی بعدش میندازمش ۱۶۰ گرفتم&n ... نه گلم نمیترسونمت من هر روز میزدم کمی ندید بدید بودم 😅تو که فقط برا عروسی میزنی
maryamjooniiii عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 8315 وای عزیزم توروخدا منو نترسون خودم الان باکلی استرس خریدم اونم فق برا عروسی بعدش میندازمش ۱۶۰ گرفتم&n ... ببین بذاری رو چشمت رنگ قرمزش عوض میشه نگران نباش خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞
tassnim عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 330 برای عروسی پسر دایی همسرم شومیز باشلوار میپوشم کرمی هستن لنزمم عسلیه ولی یکم قرمزه ارایشت نود باشه با رژ قرمز خیلی خوشگل میشه
mamielias مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 215 نه گلم نمیترسونمت من هر روز میزدم کمی ندید بدید بودم 😅تو که فقط برا عروسی میزنی من اب لنز ندارم الان تو اب جوش گذاشتممشکلی نداره اب لنز گرونه یکم توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه
mamielias مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 215 ارایشت نود باشه با رژ قرمز خیلی خوشگل میشه چطور مثلا نود اخه لنز ارایش توپ میخاد من از ارایش هیچی بجز خط چشم سر درنمیارم توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه
mamielias مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 215 ببین بذاری رو چشمت رنگ قرمزش عوض میشه نگران نباش واقعا؟وای مرسییییی انشالله عوض بشه اکثریت اونجا عربن و مسخرم میکنن توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه
tassnim عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 330 چطور مثلا نود اخه لنز ارایش توپ میخاد من از ارایش هیچی بجز خط چشم سر درنمیارم گوگل جستوجو کن پیدا میکنییا برو ارایشگاه
maryamjooniiii عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 8315 واقعا؟وای مرسییییی انشالله عوض بشه اکثریت اونجا عربن و مسخرم میکنن اره معمولا رنگ لنز روی چشم تیره عوض میشه من خودم لنز طبی میذارم سبز تیره است ولی رو چشمام اصلا کسی نمیفهمه سبزه فقط یه براقی میده به چشمام خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞