2777
2789
عنوان

دوقلو پسر باردارم ولی دکترم ...

2960 بازدید | 98 پست

16 هفت مه ولی دکترم اصلا آزمایشات عربالگری اول و دوم رو برام ننوشت . فقط یه سری آزمایش خون نوشت اونم برای گم خونی و اینا . امروز رفتم سو نو انومالی همه چیشون خوب بود . بهش گفتم چرا ازمایش عربالگری برام ننوشتین گفت برای دوقلویی لازم نیست . خیلی نگرانم . کسی هست ازمایش عربالگری انجام نداده باشه . میشه این ازمایشو ازاد رفت .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیر شده مشکلی اگه باشه قبل ۱۴ هفته باید میرفتی اجازه سقط بدن 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

اره برو سونو بگو غربالگری دوم می خوام بدم من پول اولی نداشتم دومی انجام دادم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دکترت غلط میکنه فرداخدای نکرده بچت مشکل داربشه گردن میگیره؟ شرمنده اعصاب یوخدو

الان دیر شده دیگه ۱۴ هفته گزشته

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
وا دکترتون اشتباه نمیکنه ؟؟؟ برای غربالگریه سری اول دیر شده باید 12هفته میرفتی عزیزم

اره گلم دکتر سونو تعجب کرد چرا نرفتم . به دکترم گفتم ولی قبول نکرد . گفت اگه میخوای مطمین بشی امینوسنتز بده . خوب وقتی ازمایش عربالگری هست دیگه چرا اون .

وا چرا لازم نیس اتفاقا جاریم انجام داد هزینشم دوبل بود .دوبرابر پول سونو و ازمایش میداد 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
میشه ازاد رفت چون حریف دکترم نمیشم .تا کی فرصت دارم

یادم رفته ولی تا ۱۸ ۱۹ میشه فکر کنم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم