2777
2789

صدبار رژیم گرفتم لاغرشدم باز چاق شدم دیگه خسته م الان ب شدت چاق شدم اراده وانگیزه رژیم ندارم عمل اسلیوم خونواده م اجازه نمیدن واقعا خسته م کمکم کنید 

خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط انگیزه گروهی در باشگاه میتونی .

چون خودمم نتونستم شکممو لاغر کنم .‌تنهایی نمیشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم لاغری شده آرزوم

قبلا ۶۴کیلو بودم میگفتم چاقم

بعد سه تا زایمان شدم ۸۰ کیلو. الان عکسای اون موقع رو میبینم حسرت میخورم کاش برگردم به همون ۶۴

میخوام بعداز شیر گرفتن بچم قرص گلوریا بگیرم

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
فقط رژیم کتو ژنیک بگیر رزمی هستی که مطالعه و مقاله خارجی بخونی میفهمی چقدر مفیده چقدر برای خانم که ت ...

اتفاقا چند هفته س دارم درموردش تحقیق میکنم ی خورده سخته برام ازمیوه بگذرم

خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره

من ۹ کیلو با رژیم لیمومی کم کردم وقتی به وزن ایده آل رسیدی بهت رژیم تثبیت وزن میده دیگه بعد از ول کردن رژیم وزنت بر نمیگرده به حالت قبل 

من الان یه سال بیشتره وزنم ثابته 😍

منم لاغری شده آرزوم قبلا ۶۴کیلو بودم میگفتم چاقم بعد سه تا زایمان شدم ۸۰ کیلو. الان عکسای اون موقع ...

منم از ۵۸‌رسیدم هفتاد

خیلییییی به پاها و کمرم‌فشار میاد

ولی خب خداروشکر تو اندامم خیلی نشون نمیده

روزه گرفتن خیلی خوبه به نظرم

من ماه رمضون ۵_6 کیلو کم کردم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
فقط رژیم کتو ژنیک بگیر رزمی هستی که مطالعه و مقاله خارجی بخونی میفهمی چقدر مفیده چقدر برای خانم که ت ...

منم با کتوژنیک تو ۷ ماه ۲۵ کیلو کم کردم

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀