2777
2789
عنوان

همسر عاشق و من افسرده..

307 بازدید | 20 پست

سلام من تازه عضو شدم راستش بسیار از زندگی افسرده شدم به همسرم گفتم که من ناراحت نمیشم اگر طلاقم بدی و تو لایق یک زندگی ارام و شاد هستی  ایشون هم به گریه افتاد کلا نمیدونم حس میکنم زندگی زیبا نیست و کارم گریه شده..در صورتی که  بقیه میگن همسرت که خیلی خوبه چرا ناراحتی..برای افزایش شادی چه کنم

خوشی زده زیر دلتون شوهرای به این خوبی

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چند روز بیا تو این سایت تاپیک ها رو بخون میری میافتی به دست وپای شوهرت ماچ ماچچچچچچ میکنی همه جاشو🤣🤣🤣

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...

شما افسرده ای عزیرم . دلیلش رو‌ جستجو کن . چی باعث شده شاد نباشی . خوب فکر کن ببین چی باعث میشه اخساس کمبود کنی . و دیگه اینکه احتمالا سردی سدید بهت غلبه کرده ادم وقتی طبعش سرد میشه به شدت افسرده و غمگین میشه

سیللاممم😜

سالام  

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

اگر نظری دارید منم مثل خواهرتون

.بنظرتون چکار کنم...

واقعا نمیدونم دلم گرفته ..

هر چقدر ک یک همسر خوب باشند و قربون صدقه برن ولی دلت پر از شادی نباشه اوکی نیستی..منتظر کمک خواهرانتون هستم دوستان

اگر نظری دارید منم مثل خواهرتون .بنظرتون چکار کنم... واقعا نمیدونم دلم گرفته .. هر چقدر ک یک همسر ...

اتفاقی تو زندگیتون افتاده که اینطور شدین؟چه مدت این مشگل رو پیدا کردین؟

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...