2777
2789

خانومها هم فالو میکنن اما پسرها بیشتر فالو میکنن .فروشگاه انلاینی که مربوط به همه باشه چیه؟چون لباس مردونه که نمیتونم بفروشم . یه چیزی باشه مربوط به همه باشه چی خوبه

چ قیمتی میفروشی

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استوری فان بذار کلیپ خاص مخاطب پسند بساز(نه مثه همه تکراری)لا به لاش تبلیغ قبول کن بذار

پیجت رو کاری کنی افت میکنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پیجتون چند کا شد تبلیغات گرفتین؟ چجوری شزوع کنم کسی بم پیشنهاد نداده 

بنویس برای تبلیغات دایرکت یامثلن تبلیغ باهزینه پایین و ازاین چیزا

من اولش برای بابام تبلیغ کردم 

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
استوری فان بذار کلیپ خاص مخاطب پسند بساز(نه مثه همه تکراری)لا به لاش تبلیغ قبول کن بذار پیجت رو کار ...

عکسهای خودمو فقط میزارم .تا حالا کسی بم پیشنهاد تبلیغ نداده . مثلا خودم تکو توک استوری بزارم از پیجهایی ک میشتاسم خوبه؟که بقیه پیشتهاد بدن. بعد پستشون رو فقط استوری کنم یا خودم با عکسهاشون کلیپ درست کنم و تبلیغ کنم ؟

عکسهای خودمو فقط میزارم .تا حالا کسی بم پیشنهاد تبلیغ نداده . مثلا خودم تکو توک استوری بزارم از پیجه ...

باید ببینی از پس چه کارایی برمیای فقط کلیپ های مسخره و خنک نساز

از روند تبلیغات چیزی نمیدونم شاید  برات خوب نباشه پیج مردم رو مفت تبلیغ کنی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔