_نرجس_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 478 عنوان وزن جنین 152 بازدید | 14 پست مامانا من تو ۳۵ هفته رفتم سونو وزن دخترم ۲۴۶۸ بود بعد بنظرتون تا موقع که بدنیا بیاد چقدر میشه و اینکه زایمانم طبیعی دکتر برام لیدی میل نوشته بنطرتون بخورم یا نه وزن بچه تا اون موقع طبیعی میشع اخه میترسم بخورم بچم درشت بشه زایمانم طبیعی اذیت بشم 1400/10/12 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریدخت_آریا عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 6874 وزنش خوبه کهرچی ریزتر بهتربچه ات درشت بشه اذیت میشی عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
_نرجس_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 478 وزنش خوبه ک هرچی ریزتر بهتر بچه ات درشت بشه اذیت میشی منم دقیقا سر همین موندم دکترم گفت تا زایمان میشه ۳ کیلو تا ۳ کیلو ۱۰۰ ولی موندم بگیرم لیدی میل یانه
پریدخت_آریا عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 6874 منم دقیقا سر همین موندم دکترم گفت تا زایمان میشه ۳ کیلو تا ۳ کیلو ۱۰۰ ولی موندم بگیرم لیدی میل یانه ببین بچه من توی ۳۵ هم وزن بچه شما بود۲هفته بعدش شد ۳۳۰۰الان ۴۱ هفته رفتم خدا میدونه چقدر شده. تازه من دائم رژیمم و ورزش و پیاده روی دارماولی ۴۲۰۰ بود مردمو زنده شدم تا زایمان کردم واسه همین میگم کم وزن باشه بهتره عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
rrraaa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 1893 منم دقیقا سر همین موندم دکترم گفت تا زایمان میشه ۳ کیلو تا ۳ کیلو ۱۰۰ ولی موندم بگیرم لیدی میل یانه 30 تا ۳۲ هفتگی چقدر بود؟
_نرجس_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 478 ببین بچه من توی ۳۵ هم وزن بچه شما بود ۲هفته بعدش شد ۳۳۰۰ الان ۴۱ هفته رفتم خدا میدونه چقدر شده. تا ... ببخشید عزیزم میپرسم اینو چه ورزش های انجام میدی بمنم دکتر گفته ورزش کنم
زیبایی۱۳۶۸ عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 387 ایول خوب بوده من ۳۰ هفتگی ۱۶۵۰ بود دکتر چیزی نگفت منم تو ۳۱ هفته گفت ۱۸۰۰ گفت خوبه ولی من دوست دارم نی نیم تپلی بشه
پریدخت_آریا عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 6874 ببخشید عزیزم میپرسم اینو چه ورزش های انجام میدی بمنم دکتر گفته ورزش کنم من روی توپ نرمش پرینه انجام میدممیخوابم ب پشت و کمرو باسنمو بالا نگه میدارمحرکت گربه ک مثل سجده هستتوالت ایرانی میرمنمازمو ایستاده میخونمتوی نت سرچ کنی با عکس میاره برات عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
rrraaa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 1893 دکتر چیزی نگفت منم تو ۳۱ هفته گفت ۱۸۰۰ گفت خوبه ولی من دوست دارم نی نیم تپلی بشه گفت خوبه البته شکمم خیلی بزرگ نیست.اگه زایمانت طبیعیه بهتره درشت نباشه چون اذیت میشی
زیبایی۱۳۶۸ عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 387 گفت خوبه البته شکمم خیلی بزرگ نیست.اگه زایمانت طبیعیه بهتره درشت نباشه چون اذیت میشی به نظرت تا ۳۸ هفته که زایمان کنم چه قدر میشه
rrraaa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 1893 به نظرت تا ۳۸ هفته که زایمان کنم چه قدر میشه معمولش هفته ای ۲۳۰ گرمه