2777
2789
عنوان

کار این پسره توجیه داره یا نه؟!

578 بازدید | 42 پست

یه دختر و پسر تو سن ۴۰ و ۴۵ سال رو در نظر بگیرید که با هم رابطه همکاری شغلی دارن و کنارش دوستی معمولی و اصطلاحا اجتماعی

یک ساله ماهی یه بار چن ساعتی بیرون میرن مثلا در حد یه دور دور یا کافه

قصد شون اصلا ازدواج نیست...پسره منتظر کارای مهاجرتش اوکی بشه بره از ایران

دختره هم بعد یه ازدواج ناموفق چند ماهه دیگه قصد ازدواج نداره چسلیده به کار و پول در آوردن

حالا

خدایا تنهامون نزار

دختره ۳ ماه پیش که تولد پسره بوده یه کیک دو نفره می گیره براش و تو همون کافه یه شمع فوت کنی براش راه میندازه دو نفره بدون کادو 

تولد دختره آخر آذر ماه بوده

پسره اون روز بهش میگه بریم بیرون دور بزنیم... دختره می بینه تو ماشین یه جعبه هدیه است اما پسره بعد یه ساعت که پیاده اش می کنه بدون هیچ حرفی از اون جعبه هدیه باهاش خداحافظی می کنه

خدایا تنهامون نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا بهش میزنگه میگه ای وای من برات یه هدیه از شمع های مومی گرفته بودم برای هدیه تولد اما یادم رفت بهت بدم😑و شب خانم پیرزن همسازه رو تو راه پله دیدم و اونو به اون خدیه دادم چون نمیشد ببرم خونه بهم شک میکردن😐

چون رابطه عاشقانه و احساسی بینشون نیست تو گفتن این چیزا راحتن اما دختره خیلی بهش برخورده از من خواست ازتون بپرسم آیا واقعا این آدم ارزش سلام علیک هم داره یا نه اون زیاد جدی گرفته و کار پسره با توجه به نوع رابطه شون  طبیعی و عادیه؟!!!!!

خدایا تنهامون نزار