2777
2789
شما تا چند ماه تهوع داشتین؟

ببخشید عزیزم دخترم گریه کرد مجبور شدم برم حدودن ۴ ۵ ماه 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تهوعتون خوب شد ؟ چیکار کردین من دیگه مرگ رو دارم با چشمام می بینم

سلام عزیزم من الان هفته بیست ونه بارداری ام. هنوز هم هرازگاهی عوق میزنم و استفراغ میکنم اما مثل اوایل بارداری نیستم. حقیقتش من تو ماه پنج بودم خیلی حالم بهتر شد. اون اوایل باردازی هم قرص دمیترون میخوردم یکم بهتر میشدم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم من الان هفته بیست ونه بارداری ام. هنوز هم هرازگاهی عوق میزنم و استفراغ میکنم اما مثل اوای ...

خداروشکر پس بهتر شدید 

من آرزوم شده از این حال دربیام و یه غذای درست وحسابی بخورم

ممنون از اینکه پاسخ دادید ، ان شالله نی نی تون رو سالم بغل بگیرید

دوست دارم زندگی کنم ، نه فقط زنده باشم 
من از ویترین خونم بدم میاد میبینمش حالم بد میشه سینک ظرفشویی . سرویس بهداشتی. مایع دستشویی. یخچال و ...

وای من الان هفته 7 هستم 

دقیقا همینایی رو ک میگی بدم میاد 

دلم میخواد این ایام کلا تو خونه ی خودم نباشم 😭

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
وای من الان هفته 7 هستم  دقیقا همینایی رو ک میگی بدم میاد  دلم میخواد این ایام کلا تو خو ...

آخی میفهمم عزیزم یه چیز بگم من تو ماه نهم تهوعم خیلی بهتره اما بعضی چیزا باعث استفراغم میشه

آخی میفهمم عزیزم یه چیز بگم من تو ماه نهم تهوعم خیلی بهتره اما بعضی چیزا باعث استفراغم میشه

منم فعلا با قرص ضد تهوع کنترلش کردم خوبیش اینه که حداقل بالا نمیارم 

اخی عزیزم شما دیگه نزدیک زایمانته به امیدخدا😍 

اگه یادت بود موقع زایمانت برام دعاکن این نی نیم دیگه سالم و سلامت دنیا بیاد .... پارسال نی نیمو از دست دادم توی 16 هفته

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
منم فعلا با قرص ضد تهوع کنترلش کردم خوبیش اینه که حداقل بالا نمیارم  اخی عزیزم شما دیگه نزد ...

حتما دعا میکنم  اگه قابل باشم. انشالله بسلامتی دنیا میاد 

حتما دعا میکنم  اگه قابل باشم. انشالله بسلامتی دنیا میاد

ممنون عزیزم

ان شاالله که زایمان راحتی داشته باشی ❤