2777
2789

من مجردم اما چند روز به خاطر قرص های جدیدم حالت تهوع داشتم

بدترین حس دنیاست 

درک تون می کنم

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

شاید باورت نشه ولی دلم برا تهوع های بارداریم تنگ شده😐انگار همین دیروز بودا ولی الان دخملی اومده و ۲ ماه ۱۸ روزشه🤤

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم اما چند روز به خاطر قرص های جدیدم حالت تهوع داشتم بدترین حس دنیاست  درک تون می کنم

من از ویترین خونم بدم میاد میبینمش حالم بد میشه سینک ظرفشویی . سرویس بهداشتی. مایع دستشویی. یخچال و شوهرم حالم بهم میخوره

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من از ویترین خونم بدم میاد میبینمش حالم بد میشه سینک ظرفشویی . سرویس بهداشتی. مایع دستشویی. یخچال و ...

دمیترون بخور با ب ۶ حالت خوب میکنه

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
من از ویترین خونم بدم میاد میبینمش حالم بد میشه سینک ظرفشویی . سرویس بهداشتی. مایع دستشویی. یخچال و ...

توی سایت شنیدم اینا رو 

دور از تحمله 

ان شاء الله حال تون بهتر میشه 🧡

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
شاید باورت نشه ولی دلم برا تهوع های بارداریم تنگ شده😐انگار همین دیروز بودا ولی الان دخملی اومده و ۲ ...

قدمش مبارک عزیزم الهی زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه بچه منم تو سونوگرافی ان تی گفتن دختره😍

قدمش مبارک عزیزم الهی زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه بچه منم تو سونوگرافی ان تی گفتن دختره😍

ممنونم انشالله دخترتون صحیح و سالم بیاد به دنیا 

دمیترون بخور با ب ۶ حالت خوب میکنه

ویتامین ب شش میخورم با اندوستور اما خب روزی حداقل یکبار استفراغ رو دارم تازه 13 هفتمه

من‌از پنیر و تخم مرغ بدم میومد حتی از قیافش از چادرم بدم میومد از بوگیردسشویی از رنده ام بدم میومد از گوشت و مرغ بدم میومد از سیب بدم میومد از پیاز داغ بدم میومد 

من‌از پنیر و تخم مرغ بدم میومد حتی از قیافش از چادرم بدم میومد از بوگیردسشویی از رنده ام بدم میومد ا ...

وای بوی سیب درختی خیلی بده تازه مادر شوهرم همش میگه سیب میخوری . حتما بخور. قدیمی ها اصلا معنای ویار رو درک نمیکنن

من‌از پنیر و تخم مرغ بدم میومد حتی از قیافش از چادرم بدم میومد از بوگیردسشویی از رنده ام بدم میومد ا ...

شما تا چند ماه تهوع داشتین؟