2777
2789

بچه ها من ی دختره ۲۰ساله ام

ی چند وقته احساس میکنم از همه عقبم

همه هم سن و سالام دانشگاه خوب قبول شدن یا سر کاری ک دوس داشتن میرن یا ازدواج کردن با کسی ک دوس دارن ولی من هیچی نشدم ی دانشگاه آزاد شهرمون میرم ن هنری دارم ن کاری دارم ن در آمدی

دیگه کم کم همون دوستامم ک هیچی نیستن دارن ی کاری میکنن غیر من 

نمیدونم هدف زندگیم چیه میخوام چیکار کنم ؟؟؟

همه دخترا تو این دوره زمونه ی شغلی هر چند ساده دارن ولی من نمیدونم چیکار کنم چی دوس دارم

هر کاری ام ک به ذهنم میرسه یا پولشو ندارم یا آینده نداره ولی من علاقه دارم

چیکار کنم ب نظرتون خیلی عذاب میکشم

قيمه يا فسنجون؟؟

جفتش رو باهم نميشه خورد

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزادتو که تموم کردی ارشدتو دولتی برو

خالم کارشناسیشو دانشگاه آزاد خوند الان ارشد مدیریت بازرگانی شهید بهشتی میخونه

همش به خودت بستگی داره😊💜

غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد..
آزادتو که تموم کردی ارشدتو دولتی برو خالم کارشناسیشو دانشگاه آزاد خوند الان ارشد مدیریت بازرگانی شه ...

ممنون عزیزم

ولی بحثم سر درس نیست کلی میگم از همه هم سنام تو هر موردی عقبم همه الان تو این سن کار و درآمد دارن من فقط دانشگاه میرم ک شاید شاید چندسال دیگه ی جایی استخدام شم