2777
2789
عنوان

دلم طلا میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 48 پست
خوب تاپیک گفتی پول داری بخر  با اون

خب امروز به شوهرم پیام دادم که غروب برام چند تا النگو ریز میخری که هم ارزش پولت کم نشه هم هر وقت خواستی میفروشم قبول نکرد گفت دوباره دارم ماشین ثبت نام میکنم اومدیم اسمم دراومد چطور از دستت دربیارم بفروشم

مامان مانلی و سامیار
هیچی ی ماشین ثبت نام کردیم دراومد بعدشم فروختیم .الان فقط 130میلیون داریم و مستاجری .امروز به شوخی ب ...

االان ۱۳۰کجاست بگو حداقل ۳۰تومن بخر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان منم نقطه ضعف یافتم خوبه ببین الا کاش باهم بودیم یدونه بندری سفارش میدادیم با سس تند تند تو هوای ...

اووووووف با نوشابه تگریییی، خدایا چی میشد منو اسکلت میساختی گوشت نمیدادی

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
هیچی ی ماشین ثبت نام کردیم دراومد بعدشم فروختیم .الان فقط 130میلیون داریم و مستاجری .امروز به شوخی ب ...

ماشینو چرا فروختین؟الان کلی سود کرده بود

ببخشید ولی معلومه شوهرت به درد نخوره

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

عیب نداره عزیزم آدم باید یه موقع هایی با واقعیت کنار بیاد

منم الان انقد دلم میخواد به جای آپارتمان خونه ی ویلایی داشتم

یا اینکه به جای ال نو یه ماشین شاسی بلند داشتم 

و هر چی فکر میکنم میبینم فقط دارم افکار و ذهن خودمو بهم میریزم چون واقعا تو این دوره زمونه با این گرونی دیگه محاله آدم بتونه اینکارارو بکنه مگه اینکه درامدت ماهی ۱۰۰ ملیون باشه

باید همینی که هستیم خدا رو شکر کنیم حداقل اگه از ۱۰ نفر پایینیم از ۱۰۰ نفر بالاتریم همین که آدم سالمه و سلامت باید روزی هزار بار شکر خداکنه

حالا خونه خریدین بلاخره یا ن

نه بابا تا خواستن 60میلیون وام مسکن بدن یکسال طول کشید تو این یک سال طلا تا هفتصد هم رفت خونه هم شش برابر شد .دیگه انصراف دادیم از وام مسکن چون شرایطش این بود باید سند میبردی بانک وام میدادن

مامان مانلی و سامیار
خب امروز به شوهرم پیام دادم که غروب برام چند تا النگو ریز میخری که هم ارزش پولت کم نشه هم هر وقت خوا ...

ما ۳۰بار ثبت نام کردیم تا حالا در نیومده 

ولی خب الان ضرره طلا رو بگیری بفروشی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

منم مثل تو زنم می دونم چی میگی ،،،ولی به خدا دغدغه ی الانم اینه یکی از من تلاوت قرآن بخواد تا بچه هام سیرباشن ،،،شما هم ان شاالله طلا بخری ،،

سلام ،،سه تا بچه دارم تو خونه واسه مردم قرآن می خونم ،برای شادی روح امواتشون ،،،نماز قضا اموات ،،چله حاجات میگیرم تا بتونم خرج بچه هامو در بیارم همسرم کارگره ،،حقوقش کافی نیست ،چشمام خیلی  ضعیف شده  ومجبورم 
ببین پنج میلیون حقوق میگیریم 6800قسط میدیم

ها خب نمیشه، چی بگم والا میترسم یه چی بگم کاربریم و باز تعلیق کنن فقط لعنت بر باعث و بانی گرونیها

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
ذره ذره ماهانتو جم کن بخر هربار یه تیکه منم طلادوستم 😉

ماهانه به من نمیده شوهرم کارتش دستمه که فقط باید ازش واسه خوردن خرج کنم.پوشاک هم سالی یک بار نهایت دوبار با خودش میرم میخرم.چیزی بهم نمیده که ازش پس انداز کنم 

مامان مانلی و سامیار
سرما میخوریم ها هوا سرده    

میچسبه حالا عیب نداره نمیخوریم همون بندریم خوبه