2777
2789
عنوان

دلم طلا میخواد

480 بازدید | 48 پست

صد گرم طلامو تو ارزونی گرمی 138فروختم که مثلاً خونه بخریم شانس من تا وام مسکن بدن طلا شد گرمی 500خونه هم سه برابر چه عرض کنم ده برابر شد.حتی حلقه هم ندارم.دیشب رفتیم خونه جاریم بچش دنیا اومده دیدم بازم سه تا النگو خریده.حسود نیستم بجون بچه هام ولی خب انقدددد دلم طلا میخواد اصلا ی چیزی دارم انگیزم بیشتر میشه .امروز کلا بغض کرده بودم مثل بچه ها و ی عالمه گریه کردم.تا عمر دارم باید صبر کنم شوهرم وام هایی که میگیره قسطتاشو بده با وام هام هیچ غلطی نمیکنه

مامان مانلی و سامیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تاپیک گفتی پول داری بخر  با اون

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

عزززیزم نمیشه خودت جمع کنی کم کم بخری؟ طلافروشیای شهر  ما قسطی هم میدن شما شهرتون نمیدن قسطی ک خودت بخری

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️

منم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

به دلت بگو ازز این شوخیا با هام نکن چیز دیگه بخواه مثلا پیتزا ساندویچ . این چیزا    

بووییی دلم خاست الان 😢😢رژیممممم😪😪

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
خب پول طلاهاتو چکار کرد ؟ 

هیچی ی ماشین ثبت نام کردیم دراومد بعدشم فروختیم .الان فقط 130میلیون داریم و مستاجری .امروز به شوخی به شوهرم گفتم چند تا النگو ریز برام بخر هر وقت خواستی یعنی لازم داشتی دوباره میفروشم قبول نکرد 

مامان مانلی و سامیار

مقصر خودتی

ما الان منتظر وامیم ماشین بگیریم طلا هامو نگه داشتم روزی که گرفتیم بفروشم

تو قبل از همه چی سریع طلا ها تو فروختی؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سودشون بالای

ن والا فقط به نرخ روز حساب میکنن مثلا قسطشو ک خاستی پرداخت کنی، وگرنه روزی ک خریدی همون گرم و میزنن برات نمیدونم تونستم منظورمو بگم یا ن😅