2777
2789
عدد بتاتون رفت بالا

جواب آزمایش رو فرستادم برای دکتر گفت این اصلا تیتر بتا نیست که فقط نشون میده بارداری گفت دوباره تیتر بتا بده که دادم خداروشکر نرمال بود الکی خودمو نگران کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب آزمایش رو فرستادم برای دکتر گفت این اصلا تیتر بتا نیست که فقط نشون میده بارداری گفت دوباره تیتر ...

خداروشکر

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
یعنی امکان داره پوچ یا خارج رحمی باشه

سلام‌

شما باردارید؟ بچه تون پسره؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام بله عزیزم پسره

میشه بگید رژیم داتشید یانه؟

و اینکه چند تا اقدام داشتید؟ فاصله بین اقدام هات چند ساعت بود؟ ممنون عزیزم

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
میشه بگید رژیم داتشید یانه؟ و اینکه چند تا اقدام داشتید؟ فاصله بین اقدام هات چند ساعت بود؟ ممنون عز ...

نه رژیم نداشتم یک سال نیم دفعه های قبل از بعد پری یشب درمیون داشتم تا زمانی که پریود بشم ولی ماهی که باردار شدم زیر نطر پزشک آزمایش سونو دادم که لتروزل آمپول داد اون ماه از 10تا22پری اقدام داشتم یشب درمیان

اخه همین الان جواب گرفتم خواستم ببینم طبیعی هستش یا دوباره از بدم بعد برم دکتر 

شما باردار بودی یا خدانکرده سقط شد؟ منم بعد 8روز تاخیر تازه دیشب تستم تو دقیقه 5 و 6 فک کنم بود ک هاله انداخته و بعد 1ساعت واصح شد هاله ش

خب بسلامتی عزیزدلم. بچت دختره یاپسر؟؟ روز چندم بی بی چک هاله انداخت؟ 

پسره عزیزم اون ماه کلا زیاد امید نداشتم یسری مشکلات پیش اومد حواسم به موعد پری نبود تقریبا یه هفته ده روز بعد به اصرار همسرم زدم وقتی رفتم آزمایش 6هفته بودم 

پسره عزیزم اون ماه کلا زیاد امید نداشتم یسری مشکلات پیش اومد حواسم به موعد پری نبود تقریبا یه هفته د ...

خب بسلامتی و دل خوش گلم. دعاکن قسمت همه منتظرا بشه منم خیییلی زود همین روزا تا تولد امام رضا عیدیمو بگیرم🥺🥺🥰 ان شاء الله 

خب بسلامتی و دل خوش گلم. دعاکن قسمت همه منتظرا بشه منم خیییلی زود همین روزا تا تولد امام رضا عیدیمو ...

ایشالا عزیزم هرچه زودتر یه  نی نی خوشگل سالم گیرت بیاد ❤️❤️