2777
2789
عنوان

قدر دانی همسرم از من بخاطر مراقبت از دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 3377 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
مرسی خانوما. همسره من ماشااله ماشااله خیلی تکه. هم خودش هم خانوادش
 از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
آفرین به تو که انرژی مثبت دادی به سایتی که ۹۰ذدرصدتاپیک ها در مورد همسر خیانت و دعوا و طلاق و بدبختیه کاش خوشبخت ها هم یاد بگیرن تاپیک بزنند خوشبختی به کاینات بفرستن
برای اطلاع از زمانهای شو و حراج مزون مانتو الوین پیج اینستاگرام مارو فالو کنیدElvindesign1392
واقعا راشین جون من تاثیر تفکر مثبتو به شخصه دیدم
 از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
واقعا درسا جون. منو همسری کم مشکل توی زندگیمون نداشتیم ولی با چیزایی که شما گفتی همرو حل کردیم خدارو شکر