2777
2789
عنوان

چراهمه به من بی احترامی میکنن هم زن داداشام هم خونواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 29 پست

همین خندیدن تو این مواقع کار دست ادم میده و باعث میشه بقیه به خودشون جرات بی ادبی بدن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور اجازه میدین اینجورباهاتون رفتاربشع؟

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

احساس راحتی که میکنن ولی حالااگرخونواده خودش شام دعوو بودن اینجورمیگفت به خواهرهاش اتفاقاداداشم هم بهش حرف زدجلوشوهرم یه جوری بودهرچندشوهرگ اخلاق زن داداشم رومیدونه

میخندی فک میکنه خوشت اومده دیگه...خندیدن نداره...دیس پلو سفید رو برمیداشتی. ..نصفش رو واس خودت نصفش هم برای شوهرت میریختی. ..حالا بخند واسش

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

اگه انقد راحته  باهاتون نياز نبود جلو اونهمن ادم شمارو خارتر ببينه و به شما بگه كم بكش

راستش من بودم مهموني رو بهم نميزدم ولي با اخم و تخم مينشستم به برنج سفيد هم دست نميزدم يذره يچيزي ميخوردم حساب بياد دستشون

فقط به احترام بقيه مهموني رو بهم نميزدم

ولي از دفعه بعد مهمونيشم نميرفتم

میگفتی میخوای کلا بریم غذا کم نیاد

بابام میگه دیگه نبایدبرنج میخوردی فقط کباب میخوردی میگفت اصلابرنج دوست ندارم من اینکاررونکردم که یه دفعه داداشم بازنش دعوانکنه سرمن ولی ناراحت شدم خندم هم گرفته بودولی خوب چی بایدکنم

آخه هفته اخربارداری هستم وکسی روندارم همراهم بیادفقط این زن داداشه که میادباهاش بحث کنم که دیگه هیچکی هم ندارم بیادمادرگ کا میترسا مادرشوهرم هم که پادردداره نمیاد

برای چی میخندی واسه خودت ارزش قائل نیستی انتظار داری بقیه احترام قائل شن برات من اگه خواهرمم اینطوری جلو بقیه بگه لب به غذا نمیزنم.یا عین آدم غذا اندازه درست میکرد یا کم درست کرده رسید رسید نرسید هم که نرسیده.😕😕

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...