2777
2789
من یک دوره قرص فلوردو خوردم ۷کیلو لاغر شدم

عوارض نداشت این قرص ک میخورم آنقدر عوارصش زیاد دیوونه شدم 4 روزه خودم نیستم، اینی ک شما خوردی عوارض نداشت؟ سرگیجه حالت تهوع سردرد سست شدن بدن یا دلشوره و استرس تپش قلب‌؟ من لاغرم فقط شکم و پعبو یکم دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارض نداشت این قرص ک میخورم آنقدر عوارصش زیاد دیوونه شدم 4 روزه خودم نیستم، اینی ک شما خوردی عوارض ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید‌. من تازه امروز اولین دونه از قرص رزبری کتون خوردم. خوابم انگار پریده و یکم تپش قلب دارم.ولی در مجموع خوبم. خواستم تجربه شما رو بدونم برای ادامه خوردن این قرص.و اینو بگم از جای صد در صداطمینانی خریدم و مطمئن هستم اصله

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید‌. من تازه امروز اولین دونه از قرص رزبری کتون خوردم. خوابم انگار پریده و ...

عزیزم چه خبر نتیجه گرفتین از رزبری کتون

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
عوارض نداشت این قرص ک میخورم آنقدر عوارصش زیاد دیوونه شدم 4 روزه خودم نیستم، اینی ک شما خوردی عوارض ...

سلام شما قرص رزبری کتون رو خوردین تا اخر ؟؟
چه نتیجه ای داشت
من امروز یکی خوردم بدنم گرم و سست شده سرم درد میکنه و معده ام هم انگار ترش کرده باشم
طبیعی هست به نظرتون؟
امروز اولین بارم بود که خوردم

به هيچ وجه قرص هاي عطاري و گياهي و لاغري و چه و چه و چه نخريد خانوم عزيز ميخواي لاغر شي تورو خدا عص ...

👌👌👌👌

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
خوب بود راضیم هنوز تمام نکردم چون مداوم نخوردم اما سایز خوب کم میکنه

عزیزم رزبری کتون رو تا اخر خوردین شما؟

چطور بود خواهرانه راهنماییکنید لطفا

امروز یکی خوردم انگار معده ام ترش کرده باشه و سردرد دارم

و بدنم سست و گرم شده

عزیزم رزبری کتون رو تا اخر خوردین شما؟ چطور بود خواهرانه راهنماییکنید لطفا امروز یکی خوردم انگار م ...

عزیزم من راضی بودم  عالی بود سایزم خوب کم شد ولی بعدش هم باید رعایت کنید