2777
2789
عنوان

خستمه دیگه میخوام از همه چیز فرار کنم😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشششششش یه روز از ت دلم بخندم 😭😔

میاد اون روزی که میخای...سربالاییا سرازیری هم دارن دختر خوب.تازشم معلومه که مادر میشی...تو هنوز سنی نداری که اینقدر عجله میکنی...صبور باش...تو تا حالا کسی رو پیدا کردی بدون درد و مشکل باشه؟ ها پیدا کردی؟منم مشکل دارم .اعصابم از روزای اکراین بهم ریخته.ولی جز سازش چه میشه کرد

دلم خوش بود مادر میشم بچم صدام کن مادر مامان ماما ولی شانس اینم نداشتم که حس مادر شدن رو تجربه کنم چرا آخه تو این دنیا به کی بدی کردم که تاوان من این 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸
خب اگه اینطور که میگی هست بنظرم خودت دنبال یه راهکار برو ییکاری کن از این وضعیتت در بیای گلم

درست میگی خیلی کارا هستم بکنم ولی پولمونو خوردن با اینکه میدونستن ما اجاره نشین هستیم دیگه چی باید بگم 

درس میخونی؟ شاغل نیستی؟ البته خودمم نیستم. شوهرت چکارس؟

ن شاغل نیستم شوهرم اجازه نمیده کار کنم 

شوهرم تو کارخونه کار می‌کنه در حد خودمون داریم که می‌ره برا قسط اجاره خونه گرون

میاد اون روزی که میخای...سربالاییا سرازیری هم دارن دختر خوب.تازشم معلومه که مادر میشی...تو هنوز سنی ...

درست میگی هیچکه بی درد نیس 😔

الان سرمو میزنم تو دیوار ها...هنوز زوده دختر۲۲ سنیه آخه 

ن اینجور نگین لطفا 

برا منی که هی میگن چرا بچه نمیاری نکن چیزیته هر می منو میبنه بالا دست به کار شو 

انگار که من نمی‌خوام 

قسمت این بوده شوهرم تعداد اسپرماش کم باشه منم هایپر پلازی باشم تازه فهمیدم بهم یه عالمه قرص داده که بخورم همشون هورمون

ن اینجور نگین لطفا  برا منی که هی میگن چرا بچه نمیاری نکن چیزیته هر می منو میبنه بالا دست به ک ...

هایپر چی چی یعنی چی؟؟؟ 

مردم رو ول کن.منم یه دوستی داشتم همسن تو بود که ازدواج کرد سال ۹۶ ازدواج کرد امسال باردار شد.قطعا باردار میشی.

ن اینجور نگین لطفا  برا منی که هی میگن چرا بچه نمیاری نکن چیزیته هر می منو میبنه بالا دست به ک ...

اقا یه دختره تو فامیلا زن عموم بود میشد خواهرزاده زن عموم همسن توعه بعد الان یه چند ماهی میشه که ازدواج کرده ..مشکل کم خونی داشت و دکتر به خودش و شوهرش گفته بود باید یکماه قرص بخوریم بعد ازدواج کنیم.خونشون بهم نمی خورد.الان خدا نکنه ولی فک کنم مشکل باشه بچه دار شدنشون