2777
2789
عنوان

امپول پرولوتن از کجا تهیه کنم

69 بازدید | 8 پست

دکتر برای جلوکیری از زایمان زودرس تجویز کرده ولی پیدا نمیشه خانمایی که استفاده میکنن از کحا تهیه میکنن

تو همانی که توانی بکشانی دل مارا به جهانی که دلم میخواهد.

داروخانه های مهم راسربزنید چند روز پیش یه خانمی تاپیک زد یدونه داشت میخواست بده بچه ها

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته چهاردم یکی دوهفته پیش یه خونریزی شدید کردم که تو انتی گفت همه چی خوب طول سرویکس سی شش بود بهم گفت هماتوم ۴۶میلی داری الانم واژن درد دارم گاهی تیر میزنه،زیر دلمم تیر میکشه گاهی درد پریود دارم و لک بینی  نمیدونم سرکلاژ کنم یا نه دکترم گفت نه اما میترسم تو چرا سرکلاژ کردی؟ و میخوام ببینم دردام طبیعیه

دیگه نمیام نی نی سایت
من هفته چهاردم یکی دوهفته پیش یه خونریزی شدید کردم که تو انتی گفت همه چی خوب طول سرویکس سی شش بود به ...

من همین درد پریود و درد زیر شکم داشتم رفتم بیمارستان سونو کردن گفتن طول سرویکس ۲۳ شده تو هفته ۲۳ بودم تو انومالی ۳۷ بود بستری شدم سریع سرکلاژ کردن

تو همانی که توانی بکشانی دل مارا به جهانی که دلم میخواهد.