2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا .ممکنه از توا لت صدا گوزش بشنوم اما خب توالت جای این کاراست اما تو خونه هرگز .بی زحمت ادویه غذاهاش کم کن بهش عرق نعناع بده غذاهای نفاخ لوبیا و نخود .فلفل دلمه ای کمتر بخوره 

آدمای ساده چوب سادگیشونو میخورن اما ادمای زرنگ چوب خودخواهیشون
بعد ۸ سال هنووووزم نتونستم ادبش کنم.دیگه کاریش ندارم.باد معده و روده رو قشششنگ خیلی ریلکس تو خونه تخ ...

😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
غرور داشت که کار به اینجا نمیرسید🤣دکتر برا همین چیزهاست که درمون کنه اگه غیر عادیه

اره دیگ 

اما من منظورم اینه هی سرکوب نزنه بهش شاید واقعا کنترلش سخت میشه بالاخره سیستم بدن هر کس ی جوره

ممکنه از ناراحتی روده و‌معده باشه نفخ کن باشه معده اونوقت نیاز به دارو و‌درمانه 

درسته ولی موارد کمی واقعا مشکل دارن. اکثرا بخاطر پرخوریه وقتی شام نهار برنج مرغ سالاد نوشابه همه چی پشت هم بخوره و بعدش دراز بکشه بخوابه نتیجش ازین بهتر نمیشه

اره دیگ  اما من منظورم اینه هی سرکوب نزنه بهش شاید واقعا کنترلش سخت میشه بالاخره سیستم بدن هر ...

کسی که عینهو راسو دم به دقیقه اینجوره اختیار نداره بهتره بره جایی که تنها باشه حداقل نکه بقیه رو ناراحت کنه