2777
2789
عنوان

دکتر زنان عالی برای فیبروم تهران

143 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من مادرم میخواد رحمش رو در بیاره خیلی مردد هست... یه سری دکترا میگن در بیار یه سری ها میگن نیاز نیست، یه دکتر با تشخیص خیلی عالی میتونید بهم معرفی کنید لطفا؟ ممنونم ... چند ماه پیش خیلی کم خونریزی کرده. در حد چند روز. و دیگه این اتفاق نیفتاده. 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس لذت و زیبایی بیشتر

انجام جراحی زیبایی زنان

توسط پزشک متخصص

لابیاپلاستی

سفیدی

تزریق چربی

زایمان بدون درد

درمان بی اختیاری ادرار

و...

دکتر حبیبه احمدی متخصص زنان

دریافت مشاوره از طریق:

و یا تماس با:

09916911073_22095860

سلام من مادرم فیبروم داشت عمل کرد هر جا رفت گفتن باید عمل بشه ولی به خاطر این که می ترسید دیر رفت آخریا افتاد خونریزی خیلی بد طوری که هنوزم با اینکه جراحی کرده به خاطر این خونریزی ها کم خونی گرفته هر کاری می کنی نزار دیر بشه مامان من پیش خانم ماموریان عمل داشت متخصص زنان شمار تلفنشو واست میزارم عزیزم 40226794