2777
2789
عنوان

بچه ناآرام ترو خدا کمکم کنید

407 بازدید | 15 پست

دخترم ۷سالشه نمتونم بگم بیش فعال چون بعضی وقتا دوساعت تمام فیلم نگاه میکنه اما خیلی نا آرامه اصلا آرام و قرار نداره  تو مدرسه هم معلمش همینو میگه پیش چه دکتری ببرمش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ ، مثه دختر منه. هیجانش زیاده😁 

دیگه بازی های هیجانی بیشتر باید باهاش کنی. 

کلاس ورزشم عالیه. 

دیشب تولد دخترم و گرفتیم. بخشی از کادوهاش تیر کمون و فوتبال دستی بود😁 . با یه بازی منچ

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
خخخخ ، مثه دختر منه. هیجانش زیاده😁  دیگه بازی های هیجانی بیشتر باید باهاش کنی.  کلاس ور ...

عزیزم تودرساش مشکل نداره؟دختر من دیشب مهمون داشتیم هیجانزده شده بود همش میخندید و پرتحرک

پس فقط شیطونه دیگه خواهر منم اینجوری بود الانم ک بزرگ شده از هممون موفق تر و اکتیوتره

خیلی پر تحرکه بازیهای تمرکزی دوست نداره فقط راه میره بدو بدومیکنه

عزیزم تودرساش مشکل نداره؟دختر من دیشب مهمون داشتیم هیجانزده شده بود همش میخندید و پرتحرک

نه ، اتفاقا درسش هم خوبه. حالا من توقع زیادی تو درسش ندارم و نمیخوام‌تو فاز شاگرد اولی ببرمش. اما راضیم ازش . 

اتفاقا دختر منم کلاس اوله

من پسرم کلاس فوتبال میره توی گروه سنی شون دو سه تا دختر هم هست که پا به پای اونها بازی می کنن و پیشر ...

دقیقا . دختر منم همینطوریه. از لحاظ جنب و جوش همه ی پسرای فامیل و میذاره جیبش. همه میگن ماشالا برا خودش یه پا پسریه

دقیقا . دختر منم همینطوریه. از لحاظ جنب و جوش همه ی پسرای فامیل و میذاره جیبش. همه میگن ماشالا برا خ ...

عزیزم بازیهای تمرکزی انجام میده؟دختر من تومدرسه معلمش گفت بیش فعاله بردم مشاور گفت نیست بخدا درمانده شدم.میشه بگی برای دخترت چکار کردی؟