2777
2789
عنوان

خرید خانه در فرانسه چگونه است؟

238 بازدید | 8 پست

قیمت خانه در فرانسه با توجه به موقعیت مکانی، شهر محل سکونت، امکانات موجود در شهر، سن بنا، متراژ، امکانات موجود در ملک و… متغیر می باشد. به طور کلی، هر متر مربع خرید خانه در مرکز شهر فرانسه حداقل ۱۰۳۷۵ یورو و هر متر مربع خرید خانه در خارج از شهر فرانسه، حداقل ۷۳۴۹ یورو می باشد. البته باید به هزینه های جانبی خرید خانه هم توجه داشته باشید هزینه هایی مثل، کمیسیون، تمبر، بیمه منزل، مالیات، هزینه حق الوکاله وکیل و… .

با تمامی این تفاسیر باید بگوییم، پروسه خرید ملک در فرانسه و اخذ اقامت این کشور کار چندان راحتی نیست؛ چرا که شما از قوانین و مقررات خرید و فروش خانه در فرانسه آشنایی ندارید و ممکن است افراد سودجو برای فروش ملک مبالغ زیادی را از شما دریافت کنند. به همین منظور، بهتر است که با مشاوره و گفتگو با وکیل مهاجرتی، تمامی کار های حقیقی و حقوقی خود را به وی بسپارید تا پرونده تان بدون هیچ مشکلی پیش رود. وجود وکیل مهاجرتی به شما کمک می کند تا در صورت لزوم بتوانید از بانک های فرانسه وام تهیه نمایید.

تیلی مچکریم از اطلاعات شما اگر خاستیم برویم فرانسه حتما استفاده میکنیم 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار برم بعد قیمت بگو دعا کنین کارم بشه برم همگی اگه دعا نکنین یه دینی به گردنتون میمونه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

حالا گیرم پولشم  داشتیم اوسگولیم فرانسه خونه بخریم ؟

فرانسه با خرید ملک اقامت نمیده

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
حالا گیرم پولشم  داشتیم اوسگولیم فرانسه خونه بخریم ؟ فرانسه با خرید ملک اقامت نمیده

برای امضات دعا کردم برا منم دعا کن برسم به خواستم و به صلاحم باشه مرسی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین