2777
2789
عنوان

چالش لطفاً

109 بازدید | 13 پست

دوستان امروز حوصلم سر رفته شما بگید که تاپیک بعدی رو چه چالشی بزارم 

برا پنچ دقیقه دیگه 

یکی از چالش هارو انتخاب میکنم و شما رو زیرش تگ میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریم به همسر یا دوستمون بگیم که اگه من همسرت بودم و بعد به مدت 20 سال گم میشدم و تو تو اون مدت ازدواج کرده بودی منو انتخاب میکنی یا همسرتو

اینو یبار یکی گفته بود تو سایت😐

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
ترکید خب  یا گزارش زدن یا نینی یار ترکوند

ولی انصافاً تاپیک باحالی بود من یه بار برام اتفاق افتاد که گفتم 

فکر میکردم که بد ترین سوتی جهان من دادم ولی معلوم شده بدتر از من هم هست

از چه دسته ای باشه  چطور ترسناک 🧐🧐🧐

ترسناک از اونا که تو خونه تنهایی بعدا صدای پا میاد

در باز و بسته میشه 

انگار یکی داره صدات میزنه

از اونا😶😅

عضو گروه آبی😍💙وزن اولیه:💙۶۸ وزن ثانویه:۶۳💙 وزن فعلی:۶۱💙 وزن هدف:۵۰💙🥰 شروع رژیم از:۱۴۰۰/۱۰/۱۳
حالا گیج شدم  اصلا چی شد

😐

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥