2777
2789
عنوان

یه تاپیک پربازدید داریم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من نیومدم اینجا خودمو ثابت کنم فقط خواستم بدونید چون زندگی شما چالش نداره فکر نکنید چالش زندگی بقیه داستان راستانه من هیچ دروغی نگفتم اره حرفای اون آقا برای خودمم تناسخ نداره برای همین کمک خواستم فقط خواستم بدونید من حسرت ندارم از مشکلات خودم الکی بزارم که مشاوره بگیرم

روز خوش

به نظر من یه دعوا و بحثی که میشه حداقل دو هفته بعدش باید بیان تاپیک بزنن در غیر این صورت دروغه!  ...

دقیقا درسته آفرین، استارتر کلا می‌ره محو میشه. 

وقتی دستش رو میشه دیگه علائم حیاتی نداره، اگه دروغاش راست باشه از خودش دفاع میکنه، خیلیا تاپیک شونو قفل میکنن یا کلا تعلیق میشن. خیلیا به جهت شستشوی مغزی تاپیک دروغ میزنن، مثل اون کاربر حنا و تبسم. همه تاپیک هاش هدفمند بود، 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

به نظر من یه دعوا و بحثی که میشه حداقل دو هفته بعدش باید بیان تاپیک بزنن در غیر این صورت دروغه!  ...

من خودم ی مسئله ای پیش اومد هنوز ک هنوزه انقد عصابم خورد بود حوصلم نکشید تاپیک بزنم😂

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

سلام

دوستای عزیز من قصد اموزش زبان انگلیسی به صورت انلاین و کاملا رایگان رو دارم صرفا بخاطر سرگرمیه و اصا جنبه مادی برام نداره و اینکه شما میتونید توی خونه زبان رو در حد نیاز یاد بگیرید

پیج اینستای من رو فالو کنید تا شروع ب فعالیت کنیم 

در ضمن خودم کنکور زبام دادم و مترجمی اوردم و از ۷ سالگی کلاس زبان رفتم پس کاملا مسلطم ب زبان😊

آیدی پیج : tuska._.english

ب کتفم ک نمیخوای منو.......:)
اا پس یه چیزی بوده حتما . چیز عجیبی میگفت؟

ن شاید دعوا شده

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
نخوندم اونو. ولی منم چند سال پیش خواستگار افغان داشتم نظری نمیتونم بدم    

منم یکی داشتم دیدنش مسیحی بود انقد لاغر بود بهش میگفتیم قیتاس   چقدم مسر بود برای ازدواج با من .اخرشم بخاطر مدارک نداشتنش دستگیرش کردن بردنش کشورش

والله به خدا. چقد تاپیک داریم بعد ده پانزده سال زندگی طرف چیزی به اسم همسرش نمیزنه. یعنی با اینهمه ت ...

ما عقد کرده بودیم 

ماشین خریدیم متشین میگم منظورم یه پراید درب و داغونه ها 

تازه اونم من کلی طلا فروختم 

و پدرشوهرم پولی رو که قرار بود برام جشن عقد بگیرن رو دادن ماشین بخریم 

یه جورایی کل پولش مال من بود و شوهرم ماشینو زد به اسم من

با اون حال بابام میگفت باورم نمیشه که زده به اسم تو! 

خانمی اینجا تاپیک زده بود میگفت وام ازدواجمو دادم شوهرم ماشین بخره نه عروسی برام گرفت نه لباس و نه حتی سرویس طلا ماشین رو هم بهش گفتم به اسمم نزد! مردها همینن!

سلام من نیومدم اینجا خودمو ثابت کنم فقط خواستم بدونید چون زندگی شما چالش نداره فکر نکنید چالش زندگی ...

ببین همینطوریش هم ازدواج با بیست سال بزرگ‌تر خیلی کیس خاص و قابل بحثی هست. تازه اگه دو طرف و خانوادش هیچ هیچ مشکل فرهنگی مالی ظاهری نداشته باشن. دیگه وقتی انقد هم به قول خودت چالشی میشه حتما با متخصص باید مشاوره بشه نه نی نی سایت. یا زندگیت اونقدی  برات مهم نیست یا ببخشید که میگم داری دروغ میگی! 

متاسفانه تاپیکای با ارزش و مفید کم شده و جاشو داده به تاپیکهای افراد متوهم و خیالباف

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

با قسمت اول حرفتون‌مخالفم خود من وقتی عصبی هستن دوست دارم همون موقع با یکی صحبت کنم تخلیه روانی بشم کلا تو عصبانیت و بی حوصلگی گوشی بیشتر دستمه خوب چون کسی و ندارم میام اینجا بعد یکی دو هفته دیگه اروم شدم همون موقع اس که احتیاج به صحبت کردن دارم پس اینطوری نیست هرکی همون موقع تاپیک زد و از مشکلش کفت دروغ میگه و با قسمت دوم حرفتون موافقم اینجا واقعا خیلی کم پیش میاد کسی عاقلانه راهنمایی کنه واسه همین وقتی عصبیم میام تاپیک میزنم کلی تایپ میکنم و مشکلمو میگم ولی ثبت تاپیک و نمیزنم چون میدونم حالمو بدتر میکنه 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
رمز موفقیتتون تو پر بازدید شدن چیه    

یکم مطالعه تاپیکای پربازدیدت رو بالا ببری دستت میاد عزیزم  

یک زن بسیار زیبای لجباز زبون دراز و در عین حال کتک خور ،

به اضافه یک مرد کتک زن در عین حال نازکش و زود پشیمان شونده