2777
2789

دارم از درد میمیرم چیکار کنم همش حس میکنم ادرار دارم اما هیچی نیست سوزش شدیدی دارم ک از خواب بیدارم کرد میشه کمکم کنید خواهرا قرصی چیزی هست بخورم

عفونت واژینال نیست عفونت ادراری داری

۴ لیوان آب بخور دور دلتو گرم نگه دار تا بهتر شی آب زیاد مصرف کن تا یه وقت دکتر بگیری باید دارو حتما مصرف کنی قبلش آزمایش کشت ادرارم ازت میگیرن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو با آب ولرم و جوش شیرین بشور 

منم دائم از بیرون خارش دارم 

پریروز رفتم دکتر معاینه کرد گف عفونت ندارم 

نمیدونم چمه

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

سلام در خانمها در نود درصد مواقع عفونت واژن و ادراری همزمان اتفاق میفته

اولا بهتره حتما دکتر برید و نوع عفونت که قارچ هست یا باکتری مشخص شه

معمولا قرص مترونیدازول و یک آنتی بیوتیک با هم تجویز میشه

پماد کلوتریمازول واژینال هم توصیه میشه

بسته به اینکه نوع عفونت چی باشه میتونید با آب و نمک یا آب و سرکه یا آب و جوش شیرین خودتون رو شستشو بدید یا داخلش بشینید

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
خودت رو با آب ولرم و جوش شیرین بشور  منم دائم از بیرون خارش دارم  پریروز رفتم دکتر معاین ...

اوایل ازدواجم منم مثل شما بودم دکتر گفت به خاطر خشکی واژن و نوع آب و هواست.  ، حتما لباس زیر نخی بپوشید، اگر امکانش هست موقع رابطه از روان کننده استفاده کنید، آب زیاد بنوشید، صبح ناشتا آب ولرم و عسل و دارچین میل کنید، گاهی با یک پماد مناسب محل خارجی بدنتون رو چرب کنید، از شوینده بهداشتی بانوان با pH  مناسب استفاده کنید

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
حیف جوش شیرین نداریم واقعا منم یهو دردم شروع شد 

سرکه ی سفیدنصف استکان باآب قاطی کن اگه آفتابه داری بریزخودتوباهاش بشوریاهم یه ربع یابیست دیقه بشین توتشت بهترمیشی تابری دکترمنم توبارداری اینجوری شدم دکتره به خاطربچه قرص نداداومدم باسرکه وآب خودموشستم خیلی فرق کردم

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪

ببین من باردارم از چهارماهگی هم عفونت داشتم اما دکتر زنان فقط متراندازول و آزیترومایسین مینوشت که اصلا اثر نداشت . چند روز قبل دندونم عفونت کرد .هیچ دندون پزشکی قبول نکرد درستش کنه . خدا خیرش بده یکی قرص  پنی سیلین ۵۰۰ و آستامینوفن ساده نوشت که اصلا ضرری برای جنین نداره . از اونروز عفونتم خیلی خیلی کم شده . به نظرم تو دو بسته قرص پنی سیلین بخر هر ۶ ساعت یکبار استفاده کن .مطمعنا ضرری نداره .