2777
2789
من با فاصله کمی بعد عروسیم باردار شدم.و خوب سایزم هی رفت بالا و بالاتر.الانم پسرم 8 ماهشه. الان رفتم در کمدم.کلی لباس نوی نوی دارم که فقط خریدیم و اصلا نپوشیدم.باورم نمیشد سایز لباسام 40 بود!! و الان..... 46,47...... یه پیراهن مجلسیمو دراوردم دیدم زده سایز 40.اشکم دراومد
کی دوباره خوب میشم؟! الان یک ماهه باشکاه میرم.ولی هنوز تغییر چندانی نکردم.میتونم غذامو خیلی خیلی کم کنم؟؟
باید خیلی مراقب کم شدن شیرت باشی وگرنه اونوقت مهمترین دغدغت می شه گرسنگی بچت،منم یک سال و نیم طول کشید تا به وزن اولم رسیدم تازه بعدش کلی هم لاغرتر شدم به خاطر شیردهی
خدایا به خودت سپردمش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههههههه این اشتباهو نکن

صبر داشته باش از قبلتم لاغرتر میشی

شیر میدی نباید غذاتو کم کنی بچه گناه داره

من تو شیردهی سایزم شد 40 از شیر گرفتم شدم 36
خودمعلی هرگز نمی بخشمت
منکه مث فیل میخورم اما سایزم 38مونده.عیب نداره مامان بودن این مشکلاتم داره کسی از زن شیرده توقع نداره مث باربی باشه
خوشگلترین ونازترین فرشتشو خدا بهم قرض داده
آرتین نازم عشق مامان دوست دارم
نه همه اونهایی که شیر میدن لاغر نمیشن

من شیر میدادم ولی چاق میشدم

وای بعد از اینکه دخترم رو از شیر گرفتم رژیم گرفتم و از 81 شدم 58
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
آزی جون پس من چی باید میگفتم

قدم 164 و وزنم 81 شده بود

با رژیم 1200 کالری دور روز الان شدم 58 الی 58/500
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!